Belli olmazdı vlla komplo kurardık
O biraz zor bebeğim. En büyük komplolar benden sorulur
Bu arada konunun hiç sevmedim @MayısKralı
Son düzenleme:
Belli olmazdı vlla komplo kurardık
Evet @xemrexxx in yapmak istediği ama yapamadığı, benim dokunuşumla forumun efsaneleri arasına giren yarışma Çiftler Yarışıyor'da şampiyonluk heyecanı yaşanıyor.
Az önceki durumda puan durumu 45-45 beraberlikle noktalanmıştı. Peki diğer oylarla kazanan kim oldu?
Lütfen Bir Kere Daha Tıkla Forum Üyesi
Sinirlenmeden bir kere daha
Şampiyonumuz @sokak sanati nın yönettiği Bihter Behlül oldu kendisini tebrik ediyoruz. Aynı zamanda ikinci olan Zeyno Memoli yani @Çiğdem- ede hem tebrikler hemde teşekkürler oda çok güzel yönetti
@mrt-06 4 Puan - Bihter Behlül
@MEnes 4 Puan - Bihter Behlül
@Ahmad 2 Puan - Bihter Behlül
@Aserat 3 Puan - Bihter Behlül
@MayısKralı 6 Puan - Bihter Behlül
@EFE UYSAL 5 Puan - Bihter Behlül
@destere 4 Puan - Bihter Behlül
@turkuazz - 3 Puan Bihter Behlül
@vadikızı - 3 puan Bihter BehlülBİHTER BEHLÜL 79-45 ZEYNO MEMOLİ
vadikızının açıklaması:
Behlül bihter(bu sahneyi bir çok kez izledim her izlediğimde ilk izlediğimdeki etki
olur bende adnan beyin sen benim oğlumdun repliğinden sonra bihterin intiharı
çok çok etkileyici bir sahneydi başarılar)Çiğdem- zeyno memoli çok sevdiğimi biliyosun şimdiye kadar yüksek verdim
geldiğin sahnede çok güzel ama Bihter Behlül en beğendiğim sahne ile gelmiş
kusuruma bakma cnm 😉
Herkese ilk sezon katılımı için teşekkürler, 2. sezon için kafamda net bir tarih yok ama Yıldızlar Yarışıyor'un sonlara yaklaşmasını bekleriz heralde
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @EFE UYSAL @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @mrt-06 @Doğu @MEnes @BesaleT @OzaN @papuleoo @Forumdash @tolgab @ozmoturk @soo
Bana yaptı dırdırı zaten sokak sanatiBana teşekkür niye yok
aramızdaki hain jürilere rağmen hakeden yani beroşum kazanmış kazanmasıda normal zaten yarıştığı rakikibi ondan 15 gömlek daha aşağıda kalite olarakyarıştığı rakibi derken meltem cumbulu diyorum @Çiğdem- sen üstüne alınma
@sokak sanati na tebrik yok beroşu tebrik ediyoruz o sahne dünyanın heryerinde birinci gelir hatta @xemrexxx tosbağasının perusunda bile ödül almış
meltem cumbul sert rakibe çarptı oysa hogatham çok başarılıydı ama elindeki malzeme kötüydü
son sözümde @MayısKralı na
o nasıl sonuç açıklama la böcükspoiler ları aça aça sonuçlardan soğuttun bizi umarım her yarışmadan ilk hafta elenirsin
bize güleceğine aç bir komedi filmi ona gül sen de herşeyi beleşe getiriyorsun
açmadımki çatlasanda açmam ne yazdığınıda merak etmiyorum kesin bir fok yoktur o mesajdaaç daha açhayır açmaaç benceboşuna açtın destere
Eğer senaryoma bakmazsan bütün güzel kızlar tek tek ölür iki dizimdede @beyazsoy söylesin sanabize güleceğine aç bir komedi filmi ona gül sen de herşeyi beleşe getiriyorsun
kızları patlatırken bütünlüğünü korusunlar en azındanEğer senaryoma bakmazsan bütün güzel kızlar tek tek ölür iki dizimdede @beyazsoy söylesin sana
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geriye külleri kalıcak zaten bakmazsan senaryoma yakıldılar canlı canlı ükızları patlatırken bütünlüğünü korusunlar en azındankızlar havaya uçuşurken alttan bakarız manzaraya
Birlikte hava uçağın için bol bol izlersin ))kızları patlatırken bütünlüğünü korusunlar en azındankızlar havaya uçuşurken alttan bakarız manzaraya
@pomy ile ortakmısın ne işBirlikte hava uçağın için bol bol izlersin ))
Ozetlesem ne olacak sen güzel kızların havaya uçmasına takılacak diğer hikâyeyi okuyacaksın ))))@pomy ile ortakmısın ne işkırk kez etiketledik gelip bir senaryoyu bile tercüme etmedin pompy bombalayacaksa ilk hedefi sen olmalısın bence
o zaman hikaye sağlam değil dikkat çekmiyor okuyucuya hitap eden hikayeler yazsa pompy o zaman tercümeyede gerek kalmazOzetlesem ne olacak sen güzel kızların havaya uçmasına takılacak diğer hikâyeyi okuyacaksın ))))
Sen birde @sokak sanatina uyma ona uyduğun için konu Çığırından çıktı bana yapılan protestoyu böyle dağıtırım ben çevik kuvvetten daha berbatımdır beren saatin hayatı sana bağlı yorum atarsan kurtuluro zaman hikaye sağlam değil dikkat çekmiyor okuyucuya hitap eden hikayeler yazsa pompy o zaman tercümeyede gerek kalmaz
Kızlara odaklandın bak yine yazdığımı anlamdin))o zaman hikaye sağlam değil dikkat çekmiyor okuyucuya hitap eden hikayeler yazsa pompy o zaman tercümeyede gerek kalmaz
Arianadan belli zaten şarkı kötüydü ama kızın güzelliğine oy verdi keşke sanada bana düşen gibi kız düşsün ne yapıcağını merak ediyorum Küçük ağadadaki Opsesif kompüsif bir kız düşsün @destere yeKızlara odaklandın bak yine yazdığımı anlamdin))
HAHHA a bir çekil git beee @xemrexxx bile beni destekledi sen karşı tarafta yer aldın bunun acısını çıkaarırız elbetaramızdaki hain jürilere rağmen hakeden yani beroşum kazanmış kazanmasıda normal zaten yarıştığı rakikibi ondan 15 gömlek daha aşağıda kalite olarakyarıştığı rakibi derken meltem cumbulu diyorum @Çiğdem- sen üstüne alınma
@sokak sanati na tebrik yok beroşu tebrik ediyoruz o sahne dünyanın heryerinde birinci gelir hatta @xemrexxx tosbağasının perusunda bile ödül almış
meltem cumbul sert rakibe çarptı oysa hogatham çok başarılıydı ama elindeki malzeme kötüydü
son sözümde @MayısKralı na
o nasıl sonuç açıklama la böcükspoiler ları aça aça sonuçlardan soğuttun bizi umarım her yarışmadan ilk hafta elenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?