Sen cok beklersin, o gunler hic gelmeyecekbir gün değerimi anlayacaksın pis codmine iltfat ettiğin günler aklına geldikçe kafanı duvarlara vuracaksın ama iş işten geçti
ben sana sonra anlatirim kiz.Geldim geldim cnm mutfaktaydım da cnm
@Bully kaan cnm dosi ne dedi bilmiyom ama merak ediyorum konuşmanıza
katılabilirmiyim bende
Sen cok beklersin, o gunler hic gelmeyecek
ben sana sonra anlatirim kiz.
hele bi benim hesabi kessinde
yok bizim temiz sayfamiz var. bugun tartissak yarin bastan baslariz.
yok bizim temiz sayfamiz var. bugun tartissak yarin bastan baslariz.
biz öyleyiz öyle hep 😛
@destere isin gectigini hic sanmiyorum. sen diger konuda acik acik belli ettin dilinle söyleyip kalbinde silmedigini
bu yarışmanın son günü ne zamandı ? bugün diye biliyordum da sanırım bugün yarışma sonuçlanmamış birinci ve sonuncu için sahneleri izlememe gerek yok onlar belli benim açımdan sadece aradakileri sıraya koymak için sahnelere bakmam lazım
başkasi derken ?Youtube yasağı kalkmış. Ancak oylar yetersiz kim kullanmadıysa 23.45'e kadar kullansın. Sonuçlar yarına kalırsa ben açıklayamam başkasına yollarım oyları. 23.45e kadar kullanırsınız heralde.
@dosimosi @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @mrt-06 @Çiğdem-
hala yavaşYoutube yasağı kalkmış. Ancak oylar yetersiz kim kullanmadıysa 23.45'e kadar kullansın. Sonuçlar yarına kalırsa ben açıklayamam başkasına yollarım oyları. 23.45e kadar kullanırsınız heralde.
@dosimosi @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @mrt-06 @Çiğdem-
bence sende format değiştir onlarında normalden girebileceği zannedemiyorum youtube ta videolara erişim yok
hayır daha kullanmadım ama birazdan yollarım sana