Çiftler Yarışıyor 5.Hafta

:ppp:
bazen derlerya hersey karsilikli diye ama bizimkisi pek öyle degil ama olsun :A

Bende bu herşey karşılıklı lafına sinir oluyorum he ne yani o severse seveceğim sevmezse sevmicemmi yani :ppp:saçmalık

Son düzenleme:
Niye böyle dedin ki şimdi üzdün.ss
okadar laflarima karsilik bu üzüntünu kabul etmiyorum :A
@destere profilimde cok sevecegin 2 sarki paylastim. ayni videoda. sonuna kadar dinle. senle Bully etiketledim ama profildekiler adrese ulasmiyor.

Bende bu herşey karşılıklı lafına sinir oluyorum he ne yani o severse seveceğim sevmezse
sevmicemmi yani :ppp:saçmalık
benim her yazimda bir ince mesaj vardir. anlamadiysaniz birsey diyemem :A

recap: 00:34-03:45
bu haftadan başlayıp idaamızı yüksek tutuyoruz bütün sahnelerimiz çok çok iyi:)
5.hafta sahne özeti: Mira İle Yaman arasında ayrılık olur..tüm konukların içinde tartışıp ayrılırlar..oldukça duygusal,ayrılıklı bir sahnemiz ile karşınızdayız..desteklerinizi bekliyoruz:)
tüm yarışmacılara başarılar:)
@dosimosi @destere @mrt-06 @MasacRE- @batuhankaralar @xemrexxx @Aserat @Çiğdem- @denizz19 @DarkLeqenD @vadikızı @Bully @eskici @sokak sanati

Sahne çok iyi replikler süper Ayşegül bomba ama Poyraz sıkıcı..

recap: 00:34-03:45
bu haftadan başlayıp idaamızı yüksek tutuyoruz bütün sahnelerimiz çok çok iyi:)
5.hafta sahne özeti: Mira İle Yaman arasında ayrılık olur..tüm konukların içinde tartışıp ayrılırlar..oldukça duygusal,ayrılıklı bir sahnemiz ile karşınızdayız..desteklerinizi bekliyoruz:)
tüm yarışmacılara başarılar:)
@dosimosi @destere @mrt-06 @MasacRE- @batuhankaralar @xemrexxx @Aserat @Çiğdem- @denizz19 @DarkLeqenD @vadikızı @Bully @eskici @sokak sanati

Muhteşem bir sahne. Serenayani yaşamış resmen.:D

Son düzenleme:
Poyraz'a laf etmişsin. :A

3 doğru var sahnende 1 yanlış. Ben normal biri olduğum için 1 yanlışın 3 doğrunu götürecek yine 0 alacaksın.:A

Bu sahneyi beğeneceğini biliyordum Serenayın Yamana kendine gel burası tozlu dere değil deyişi hakikaten etkileyici olmuş:) beğendiğine sevindim:)

Bu tarz ayar verme sahnelerini seviyorum. Birde Aşk bitiyor trajik bi durum çok etkileyici geliyor bana.:A