ozaman bosuna @Doğu ya seni örnek almasini dememişizYolladım bile ben elbette. Dün öğlen halletmiştim.![]()
M harfi ilk ismi temsil ediyor. Kullandığım ismimse Enes.
M harfi ilk ismi temsil ediyor. Kullandığım ismimse Enes.![]()
tamamda ismin Enismi diyorum. @denizz19 ile bir fotograf gördumde nedense senin olabilecegini dusundumM harfi ilk ismi temsil ediyor. Kullandığım ismimse Enes.![]()
O değiltamamda ismin Enismi diyorum. @denizz19 ile bir fotograf gördumde nedense senin olabilecegini dusundum![]()
Yok işte değil orda ne yazıyorsa o.tamamda ismin Enismi diyorum. @denizz19 ile bir fotograf gördumde nedense senin olabilecegini dusundum![]()
ok tamamO değil![]()
Verdim fena puan da vermedim ama LM dışında hiç bir şeyin büyük fanı olmam.Berenist kardeşim oy verdin mi. Muhteşem bir öpüşme sahnesi ile geldik.![]()
Verdim fena puan da vermedim ama LM dışında hiç bir şeyin büyük fanı olmam.Berenist falan tarzım değil o tarz kelimeler.
![]()
Tam değil ama tatmin edici diyeyim. İlk 3'te en azından.Fena puan vermedim derken. Tam vermedin yani..
O Enis 'gözlemci' isimli nickok tamam
fav10 yazmistinda
boş vaktim vardi kuracaladim biraz sanal alemi![]()
Tam değil ama tatmin edici diyeyim. İlk 3'te en azından.![]()
tamam sen diğer konuya dön. orda kimse yokken güzel güzel sohbet ediyoruzO Enis 'gözlemci' isimli nick![]()
Güzel tahmin tutturdun da kullanmıyorum o ismimi alışkanlık olmuş.
Güzel tahmin tutturdun da kullanmıyorum o ismimi alışkanlık olmuş.Cevap bile veremiyorum seslenene.
7 puan üzerinden 5 hiç fena değil fazla şaapma istersen.![]()
Karşılık almak istemiyorsan söylediklerine seslenebilirsin.Ben seslenirim artık.Tutturdugum için + puan Ver bari 2 yarışmadada.
1.ilk hedefim.Memoliyi nasıl buldun..
Karşılık almak istemiyorsan söylediklerine seslenebilirsin.Benim puanlama şeklim belli biliyorsun ek puan isteme boşuna kaliteyle gel yeter.
Memoli sahnesi de eskiden izlemişim meğer sahneyi hatıralar geldi aklıma bir anda, iyiydi yani.![]()
Kaç puan verdiğimi hatırlamıyorum
Kaç puan verdiğimi hatırlamıyorum![]()