sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olur zaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralarbende juri olmayacağım. Sen yoksan bende yokum
sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olur zaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralarbende juri olmayacağım. Sen yoksan bende yokum
ben zaten bırakalı çok oldusende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olur zaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralar
kendi yerine birini atayıp öyle çıkaydın ben yerimi @Bully e verdim gözüm arkada kalmaz artık içine edecektir konununben zaten bırakalı çok oldu
benim yerime @EFE UYSAL getirilmişti, aynen devam edilirkendi yerine birini atayıp öyle çıkaydın ben yerimi @Bully e verdim gözüm arkada kalmaz artık içine edecektir konunun
Senin yerini dolduracaksam hiç katılmayayım daha iyi.keşke aynı etiketi geçen hafta yapsalardı bir işe yarardı şimdi ilk sırada olmak pek bir anlam ifade etmiyor
kendi yerime atadım seni
sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olur zaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralar
yani beni juriye almaya hevesin yok karsilikli duygularPekte hevesim yok işime gelir hevesimi Yıldızlar Yarışıyorda aldım
yani beni juriye almaya hevesin yok karsilikli duygular
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim
2 yarışma yeter bana, okul da başlıyor uğraşamam yani, zaten sen de vakit ayıramayacaksın buna adım kadar eminimYoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim
Yok bir süre yarışmacı olmayı düşünmüyorum.Sende Poyraz 7.hafta elenirse yarışmam demiştin ama 9.haftaya geldi, yarışırsın bence
Başvurular geliyor @denizz19 diğerlerini yarın açıklarım
Hala benim etiket listemi kullaniyonuz
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
Hala benim etiket listemi kullaniyonuz
neyse bol sans dilerim
nezaman baslamayi planliyorsunki ?
anladim, demekki bu forum hic bir zaman yarismasiz kalmiyor cifter cifterde gidiyorMart gibi hem Yıldızlar'da bitmeye yaklaşır
anladim, demekki bu forum hic bir zaman yarismasiz kalmiyor cifter cifterde gidiyor
Aynen ama yarışmasızda çekilmiyor burası
sen yazmasan ben yazacaktım yarışmasız forum sessiz oluyor iyiki var yarışmalarımız
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.
yaza ben yokum zaten. aylarca kaybolacam, o gidisin bir dönusu olacakmi bilemiyorum. zaman gösterecek