Çiftler Yarışıyor 2.Sezon Başvuru

4 5 ve 6 lı grup şeklinde yap @MayısKralı 4 kişilik gruptan 2 5 kişi gurupluktan 3 ü geçer 6 lı gruptan ilk üç çıkar 1. Seribaşı olur 2.lerden en yüksek puanı alan Seribaşı olucak galibiyete üç puan beraberlik 1 puan mağlubiyet 0 puan olsun @MayısKralı ben yardım ederim
@Çiğdem- benim fikrim nasıl bence böyle yapsın
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim :A
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.
yaza ben yokum zaten. aylarca kaybolacam, o gidisin bir dönusu olacakmi bilemiyorum. zaman gösterecek

Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim :A
2 yarışma yeter bana, okul da başlıyor uğraşamam yani, zaten sen de vakit ayıramayacaksın buna adım kadar eminim :D

Hiç boşuna rezil olmasın yarışma, yazın yapmak varken :A

2319058213.jpg

s%C3%A7dgm%C5%9Fsdkg.jpg

Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!

Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23

Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.

@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock

2319058213.jpg

s%C3%A7dgm%C5%9Fsdkg.jpg

Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!

Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23

Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.

@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
Hala benim etiket listemi kullaniyonuz :A
neyse bol sans dilerim
nezaman baslamayi planliyorsunki ?