sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olurbende juri olmayacağım. Sen yoksan bende yokum![]()
sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olurbende juri olmayacağım. Sen yoksan bende yokum![]()
ben zaten bırakalı çok oldusende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olurzaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralar
![]()
kendi yerine birini atayıp öyle çıkaydınben zaten bırakalı çok oldu![]()
benim yerime @EFE UYSAL getirilmişti, aynen devam edilirkendi yerine birini atayıp öyle çıkaydınben yerimi @Bully e verdim gözüm arkada kalmaz artık içine edecektir konunun
![]()
Senin yerini dolduracaksam hiç katılmayayım daha iyi.keşke aynı etiketi geçen hafta yapsalardı bir işe yarardışimdi ilk sırada olmak pek bir anlam ifade etmiyor
kendi yerime atadım seni![]()
sende çıkarsan mayıs böcüğüne yazık olurzaten konusu sinek avlıyor iyice tenhalaşır buralar
![]()
yani beni juriye almaya hevesin yokPekte hevesim yok işime gelir hevesimi Yıldızlar Yarışıyorda aldım![]()
yani beni juriye almaya hevesin yokkarsilikli duygular
![]()
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim![]()
2 yarışma yeter bana, okul da başlıyor uğraşamam yani, zaten sen de vakit ayıramayacaksın buna adım kadar eminimYoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim![]()
Yok bir süre yarışmacı olmayı düşünmüyorum.Sende Poyraz 7.hafta elenirse yarışmam demiştin ama 9.haftaya geldi, yarışırsın bence
Başvurular geliyor @denizz19 diğerlerini yarın açıklarım![]()
Hala benim etiket listemi kullaniyonuz![]()
![]()
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
Hala benim etiket listemi kullaniyonuz
neyse bol sans dilerim
nezaman baslamayi planliyorsunki ?
anladim, demekki bu forum hic bir zaman yarismasiz kalmiyorMart gibi hem Yıldızlar'da bitmeye yaklaşır![]()
anladim, demekki bu forum hic bir zaman yarismasiz kalmiyorcifter cifterde gidiyor
![]()
Aynen ama yarışmasızda çekilmiyor burası![]()
sen yazmasan ben yazacaktım yarışmasız forum sessiz oluyor iyiki var yarışmalarımız![]()
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.
yaza ben yokum zaten. aylarca kaybolacam, o gidisin bir dönusu olacakmi bilemiyorum. zaman gösterecek