Çiğdemin Zoraki Evliliği 9. Bölüm - Ego

Çiğdem'i öldür başrol çıkarsa reytingler fırlar hem Çiğdem demekreyting demek öldür ki patlaısn reytinglerin

Anlamaıdm işte ben varmıyım yokmuyum

Çiğdem'i öldür başrol çıkarsa reytingler fırlar hem Çiğdem demekreyting demek öldür ki patlaısn reytinglerin

Anlamaıdm işte ben varmıyım yokmuyum
Yahu varsin ya git baştan oku @Nisa yi camiden kurtaran @KayıpSehir in yaninda calisan benim sanki

Aaa olmaz öyle kendin diyosun @Çiğdem- demek reyting demek o ölürse @beyazsoy beni asar valla dizi konusundan çıktı diye

tamam ben varım ama belli dğeil okuyanların %99 u benim olduğumu bilmiyor bende dahil

Bişiycikler olmaz lale devri gibi olursun

Ben seni kaçırttırmayacağım şimdilik, ama geleceğe yöelik planlarımdan birini uygulamak istersen olabilir pek ala...
@Çiğdem- her dizide kaçırılmaya mahkumdur

Bu arada çok mutluyum şu ana kadar 4-5 tane senaryo yazdim hicbirine final yapmadim ndn bilmiyorum ama yapmadim

Ama buna yapacağım hatta hatta finali bilem belirledim
@Çiğdem- belki mutlu sona ulasirsin ( % 90 oranla) ama hangi erkekle olacağı sürpriz

aaaa çığlıkta @aserat54 burda sen ayyy ne istiyorsun benden
Sen forumun neşesin beaa ondan
sen ölürsen herkes karalar bağlar

Forumda @Çiğdem- den daha iyisi yok.net

Hem neden bilmesinler belirttim orda @Nisa nin ağzından abim diye

Boşver kızım seni kiskaniyorlar

Ama finalde ölebilirsin belki
Ee yıldırımda abisi değilmiydi

@Çiğdem- finalde seni kuzu çevirme yapıp insanlara dağıtabilirim @gözlemci dedide aklima geldi
Bence çöp şiş yapalım

hahahhaa ne kuzu çevirmesi yaaa

@gözlemci ve sana hepp pompy kötü örnek oldu butür şeyleri o yapıyordu kötü örnek oldu sizlere yine olan bana oluyor 😛😛😛
Yok bea ne güzel iyi örnek işte daha ne olsun

Oyy keske onu size açıklamasaydim ben :

Yıldırım su anda @Çiğdem- in abisi görevini yapiyor tam 20 yildir abisi olarak duruyor ama gercekte @Çiğdem- in abisi sensin @Nisa ninda abisi sensin ama bu dizinin gizemi

Dizinin gizemini size niye açıkladım bilmiyorum

Yani @*YıldırıM* şu anda @Çiğdem- in abisi rolunde ama gercek abisi değil 20 yıldır abilik yapıyor ona o kadar

Sense @Çiğdem- in @Nisa nin abisisin @sokak sanati nin da abisisin ama o evlatlik -Çocuk Esirgeme Kurumundan alindi.

Yani anlayacağın dizide @Nisa abim diyorsa sensin @Çiğdem- abim diyorsa @*YıldırıM* 😉

Bence çöp şiş yapalım

Yok bea ne güzel iyi örnek işte daha ne olsun
@Çiğdem- snden iyi çöp şiş olurmu kız hoş cılızsın @xemrexxx in deyimiyle . Ama olsun fakirlerin karnini doyurabilcek kadar et çıkar senden bence

Aaa bak şimdi olsu ama bence benim gibi anlamayn çok kişi vardır bunu konudada belirt bence yazarken 🙂
@Çiğdem- snden iyi çöp şiş olurmu kız hoş cılızsın @xemrexxx in deyimiyle . Ama olsun fakirlerin karnini doyurabilcek kadar et çıkar senden bence
bence cılız diye zaten çöp şiş olur dedim yoksa kadın budu köfte çıkmaz heralde

Aaa bak şimdi olsu ama bence benim gibi anlamayn çok kişi vardır bunu konudada belirt bence yazarken 🙂

Tamam bundan sonra belirtirim başta anlamayan yoktur inşallah

Kasin budu cikmaz tabi @Çiğdem- den ama dediğin gibi çöp şiş guzel olur afiyetle karnimizi doyururuz

Dizinin forumdaki resmi bu olsunmu sagdaki @EnveR soldaki @kvp-medya bi tane daha bulmustum ama orda 3 tane tipsiz bi tane seksi kıza bakiyorlardi beklede onuda gonderiyim

aaaaaaaa kafayı yemişsiniz siz ayolll kesinnn yamyamlarla bir akrabalığınız var sizin bakın