Onu ben de görmüştüm, ama olmaz gibi bence. Teşekkürler yine de...Haklisin sende
Bu nasıl
Onu ben de görmüştüm, ama olmaz gibi bence. Teşekkürler yine de...Haklisin sende
Bu nasıl
Anladim o zaman ilk gösterdigini yap süper duruyorOnu ben de görmüştüm, ama olmaz gibi bence. Teşekkürler yine de...
Tamam, yaparım. Teşekkürler...Anladim o zaman ilk gösterdigini yap süper duruyor
Iste egosunu falan unutuyor ve aşkı için ağlıyor 😉
Sus bakiyim sen
Bekle tabi
Ndn ayol egolu insan varmi forumda
Yok yok 😉 😉Senin düşüncende belki vardır.
Yap yap 😉Tamam, yaparım. Teşekkürler...
Bak bak 😉Yimekten sonra burdyaım bakacağım
Kısa yazinca wattpadden baskı yapiyolar kısa diye o yüzden uzatmaya çalıştım teşekkürlerGüzel olmuş ve biraz uzun olmuş
Bakıcam az sonra önce yiğitin şeysini okuyumYok yok 😉 😉
Yap yap 😉
Bak bak 😉
@Ice_Cool_23 snide eklemeyi dusunuyorum diziye
Bide Iras isimli biri var @Tzira kendisi onuda kız kontenjanindan diziye ekliycem
Tamam Iraz bende merakla bekliyorumIras değil Iraz adım Rolüm ilginçmiş merakla bekliyorum.
Melunluk yapmada oku orda sn yoksun burda varsin 😉Bakıcam az sonra önce yiğitin şeysini okuyum
İlk defa bir diziye gireceksin demek ki sen de @Tzira. Hayırlısı olsun...Iras değil Iraz adım Rolüm ilginçmiş merakla bekliyorum.
Ilklerinizi bnle yasayin işteİlk defa bir diziye gireceksin demek ki sen de @Tzira. Hayırlısı olsun...
Aa öyle isimmi olur be mesela bnmki alper seninde vardir bi ismin yoksa sana Melos diye hitabet ederimÖyle bir niyetim yok
İsmim mi ismim @MelankoliK
Okudunmu sonuna kadarNe uzun yazmışsın bitmedi gitti
Varsın ayol Nisayi kurtaran kim sensin o evde nisanin yaninda olan sensin senin rolun var baya dizideuzun olmasına uuzn ama değdi okumama,eline sğalık güzel olmuş çok akıcı anlatıyon ama bazen senaryoyu karıştırıyorum baız yerleir kişileir falan... Ama genel hatlarıyla çok iyi bakalım ne olcak haftaya gerçi heyecanlı bir yerde bitmedi ama bakalım,bu arada ben yokum