Çiğdemin Zoraki Evliliği 9. Bölüm - Ego

Tamam bundan sonra belirtirim başta anlamayan yoktur inşallah :)

Kasin budu cikmaz tabi @Çiğdem- den ama dediğin gibi çöp şiş guzel olur afiyetle karnimizi doyururuz :)

22e906f20047bffd3508e750093e5b83.jpg

Dizinin forumdaki resmi bu olsunmu sagdaki @EnveR soldaki @kvp-medya bi tane daha bulmustum ama orda 3 tane tipsiz bi tane seksi kıza bakiyorlardi beklede onuda gonderiyim :)
Bunlarda hollywoodan kaçmış gibiler :F

aaaaaaaa kafayı yemişsiniz siz ayolll kesinnn yamyamlarla bir akrabalığınız var sizin bakın :F:F:F
Yok canım daha neler :F @cookies bence Çiğdem den çok iyi kelle çapa çıkar ohh miss :F :F
images

962e6971f831ff2a40fe8452ebc05f9a.jpg

@Çiğdem- @gözlemci bide bu var ama dizideki herkes zengin olduğu için bunu yapmiycam :)
Burda da 3-4 paçoz kıza asılıyor gibime geldi :F

Yok canım daha neler :F @cookies bence Çiğdem den çok iyi kelle çapa çıkar ohh miss :F :F
images

O zaman Hollywooddan fırlamış gibi olani yaparim çünkü dizidekilerin hepsi full zengin :)
Hatta hatta @Çiğdem- in düğünü Çırağan sarayinda oldu :F

Kelle paça olmaz ben yiyemem :(

Bencede ilk resim daha janjanlıydı :D Çırağanda olmayaydı iyyidi )

bende sevmem zaten nefretlik çorba :F
Ndn ayol @Çiğdem- en iyisini hakediyor bence dizinin en zengini o şu anda oh oh baba tarafından bi sürü para koca tarafından bi sürü para :)
O zaman o sarışın Kızı yapıyorum ama wattpadde @Çiğdem- i Nina dobrev canlandiriyor kendisi çok sever :A @*YıldırıM* da sever :)

images

O zaman Hollywooddan fırlamış gibi olani yaparim çünkü dizidekilerin hepsi full zengin :)
Hatta hatta @Çiğdem- in düğünü Çırağan sarayinda oldu :F

Kelle paça olmaz ben yiyemem :(
ıyyyyyyyy allah ne yapmasın sizi beeeee midemi kaldırdınız gece gece vlla :F:F:F

Ndn ayol @Çiğdem- en iyisini hakediyor bence dizinin en zengini o şu anda oh oh baba tarafından bi sürü para koca tarafından bi sürü para :)
O zaman o sarışın Kızı yapıyorum ama wattpadde @Çiğdem- i Nina dobrev canlandiriyor kendisi çok sever :A @*YıldırıM* da sever :)
Ahahah :F Yıldıırm seviyor diye olcak şartı yok :D

insan bi kaç kuruşta abisine verir pislik :T: @Çiğdem-

hayırrrrr köpeklere atacam hahahaha senle @gözlemci nin kavurmasını :F:F:F
Çok canice bir hareket ben bile bu kadar insafsız değilim :T:

@Çiğdem- hahaha :) bu arada hepimiz pompy in izinden gideceğiz inşallah :A

@gözlemci canlandır ve öldür süper olur valla hit rekoru kırar :A