Çiğdemin Zoraki Evliliği 9. Bölüm - Ego

Varsın ayol Nisayi kurtaran kim sensin o evde nisanin yaninda olan sensin senin rolun var baya dizide :A
Onları bende karistiriyorum ama dedigim gibi her bölüm birini öldürsem 25. Bolumde falan final yapsam finale kadar bi @Çiğdem- kalir :A

Begendigin icin tesekkurler :)
Çiğdem'i öldür başrol çıkarsa reytingler fırlar hem Çiğdem demekreyting demek öldür ki patlaısn reytinglerin :A

Anlamaıdm işte ben varmıyım yokmuyum :F

Çiğdem'i öldür başrol çıkarsa reytingler fırlar hem Çiğdem demekreyting demek öldür ki patlaısn reytinglerin :A

Anlamaıdm işte ben varmıyım yokmuyum :F
Yahu varsin ya git baştan oku @Nisa yi camiden kurtaran @KayıpSehir in yaninda calisan benim sanki :D

Aaa olmaz öyle kendin diyosun @Çiğdem- demek reyting demek o ölürse @beyazsoy beni asar valla dizi konusundan çıktı diye :)

Yahu varsin ya git baştan oku @Nisa yi camiden kurtaran @KayıpSehir in yaninda calisan benim sanki :D

Aaa olmaz öyle kendin diyosun @Çiğdem- demek reyting demek o ölürse @beyazsoy beni asar valla dizi konusundan çıktı diye :)
tamam ben varım ama belli dğeil okuyanların %99 u benim olduğumu bilmiyor bende dahil :D

Bişiycikler olmaz lale devri gibi olursun :A

Ben seni kaçırttırmayacağım şimdilik, ama geleceğe yöelik planlarımdan birini uygulamak istersen olabilir pek ala... :F
@Çiğdem- her dizide kaçırılmaya mahkumdur :A :A

Bu arada çok mutluyum şu ana kadar 4-5 tane senaryo yazdim hicbirine final yapmadim ndn bilmiyorum ama yapmadim :F

Ama buna yapacağım hatta hatta finali bilem belirledim :X @Çiğdem- belki mutlu sona ulasirsin ( % 90 oranla) ama hangi erkekle olacağı sürpriz :A

aaaa çığlıkta @aserat54 burda sen ayyy ne istiyorsun benden :F:F:F
Sen forumun neşesin beaa ondan :F sen ölürsen herkes karalar bağlar :F

Forumda @Çiğdem- den daha iyisi yok.net :A

Hem neden bilmesinler belirttim orda @Nisa nin ağzından abim diye :)

Boşver kızım seni kiskaniyorlar :A
Ama finalde ölebilirsin belki :A
Ee yıldırımda abisi değilmiydi :D

@Çiğdem- finalde seni kuzu çevirme yapıp insanlara dağıtabilirim @gözlemci dedide aklima geldi :A
Bence çöp şiş yapalım :F :F :F

hahahhaa ne kuzu çevirmesi yaaa :F:F:F
@gözlemci ve sana hepp pompy kötü örnek oldu butür şeyleri o yapıyordu kötü örnek oldu sizlere yine olan bana oluyor 😛😛😛
Yok bea ne güzel iyi örnek işte daha ne olsun :D

Oyy keske onu size açıklamasaydim ben :

Yıldırım su anda @Çiğdem- in abisi görevini yapiyor tam 20 yildir abisi olarak duruyor ama gercekte @Çiğdem- in abisi sensin @Nisa ninda abisi sensin ama bu dizinin gizemi :)
Dizinin gizemini size niye açıkladım bilmiyorum :F
Yani @*YıldırıM* şu anda @Çiğdem- in abisi rolunde ama gercek abisi değil 20 yıldır abilik yapıyor ona o kadar :) :)

Sense @Çiğdem- in @Nisa nin abisisin @sokak sanati nin da abisisin ama o evlatlik -Çocuk Esirgeme Kurumundan alindi.

Yani anlayacağın dizide @Nisa abim diyorsa sensin @Çiğdem- abim diyorsa @*YıldırıM* 😉

Bence çöp şiş yapalım :F :F :F

Yok bea ne güzel iyi örnek işte daha ne olsun :D
@Çiğdem- snden iyi çöp şiş olurmu kız hoş cılızsın @xemrexxx in deyimiyle . Ama olsun fakirlerin karnini doyurabilcek kadar et çıkar senden bence :X

Oyy keske onu size açıklamasaydim ben :

Yıldırım su anda @Çiğdem- in abisi görevini yapiyor tam 20 yildir abisi olarak duruyor ama gercekte @Çiğdem- in abisi sensin @Nisa ninda abisi sensin ama bu dizinin gizemi :)
Dizinin gizemini size niye açıkladım bilmiyorum :F
Yani @*YıldırıM* şu anda @Çiğdem- in abisi rolunde ama gercek abisi değil 20 yıldır abilik yapıyor ona o kadar :) :)

Sense @Çiğdem- in @Nisa nin abisisin @sokak sanati nin da abisisin ama o evlatlik -Çocuk Esirgeme Kurumundan alindi.

Yani anlayacağın dizide @Nisa abim diyorsa sensin @Çiğdem- abim diyorsa @*YıldırıM* 😉
Aaa bak şimdi olsu ama bence benim gibi anlamayn çok kişi vardır bunu konudada belirt bence yazarken 🙂
@Çiğdem- snden iyi çöp şiş olurmu kız hoş cılızsın @xemrexxx in deyimiyle . Ama olsun fakirlerin karnini doyurabilcek kadar et çıkar senden bence :X
bence cılız diye zaten çöp şiş olur dedim yoksa kadın budu köfte çıkmaz heralde :F

Aaa bak şimdi olsu ama bence benim gibi anlamayn çok kişi vardır bunu konudada belirt bence yazarken 🙂

bence cılız diye zaten çöp şiş olur dedim yoksa kadın budu köfte çıkmaz heralde :F

Tamam bundan sonra belirtirim başta anlamayan yoktur inşallah :)

Kasin budu cikmaz tabi @Çiğdem- den ama dediğin gibi çöp şiş guzel olur afiyetle karnimizi doyururuz :)

22e906f20047bffd3508e750093e5b83.jpg

Dizinin forumdaki resmi bu olsunmu sagdaki @EnveR soldaki @kvp-medya bi tane daha bulmustum ama orda 3 tane tipsiz bi tane seksi kıza bakiyorlardi beklede onuda gonderiyim :)

aaaaaaaa kafayı yemişsiniz siz ayolll kesinnn yamyamlarla bir akrabalığınız var sizin bakın :F:F:F