@Çiğdem yaşıyor mu yaUsenme bak dedigim gibi kaderin benim elimde öldürürüm seni
Bak tabi bundan daha iyi senaryo bulamazsin şu anda bide @Çiğdem- in dizisi var ama 2 aydir ortada yok bide asker olcakti
Yılın dizisi denge @Harunnn60
@Çiğdem yaşıyor mu yaUsenme bak dedigim gibi kaderin benim elimde öldürürüm seni
Bak tabi bundan daha iyi senaryo bulamazsin şu anda bide @Çiğdem- in dizisi var ama 2 aydir ortada yok bide asker olcakti
Konu dışına çıkma bakiyim ayrica 2014e damga vuran forum dizisi @Çiğdem- in zoraki evliligi ve Kadin eli değincedir.
Sonra okurumKonu dışına çıkma bakiyim ayrica 2014e damga vuran forum dizisi @Çiğdem- in zoraki evliligi ve Kadin eli değincedir.
Simdi lutfen senaryomu oku
Melunmusun sen beSonra okurum
ÖldürtMelunmusun sen be
Valla seni öldürttururum kariyerine başladığın yerde bitirirsin
Ha bunu bileydinMeluna bak be
Demek bu kadar sevmiyosun dizimi
Ama pompynin dizilerini okuyosunHa bunu bileydin
Bu ilk bolumdeki olaya döndü o zamanda kalbimi kırmıştın@pompy reyiz okunur
@KayıpSehir kardeşim bana eziyet yapmazBu ilk bolumdeki olaya döndü o zamanda kalbimi kırmıştın
Madem bu kadar istiyosun ki ben senin rolunu daha yeni yeni artırmıştim seni öldürtmeyecegim @KayıpSehir sana eziyetler yapacak
Yahu sen gidiyosun onun en önemli sırrını öğreniyorsun sana neler neler yapar
Ayol tamam yegenin ama senin en büyük sırrını öğreniyor neyse okudunmu begendinmi senaryoyuTabiki.Asla.
Evet okudum beğendim tabii ki.Ayol tamam yegenin ama senin en büyük sırrını öğreniyor neyse okudunmu begendinmi senaryoyu
Saol heyecan giderek artacak bide @Yiğitt e gore 1 bölümluk konu vardiEvet okudum beğendim tabii ki.ellerine sağlık heyecan artıyor.
Hatırlatma
Bisey sorcam bu dizimedya gunesi beklerkenin reyting konularini hortlatip iyi gitmis haftaya nasil gitcek diye yazan şahısmi ?Hatırlatma
Umarım bir Daha gelmezBisey sorcam bu dizimedya gunesi beklerkenin reyting konularini hortlatip iyi gitmis haftaya nasil gitcek diye yazan şahısmi ?
Benden betermis
Eger dedigim seyi yaptıysa gelmesin zaten 😱Umarım bir Daha gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?