- Reaksiyon puanı
- 19,190
- Puanı
- 1,060
Teşekkürler begendigin icin.İyi yazıyorsun ama konular çok absürd konum içine göremiyorum daha gerçekçi hikayeler bulsan
Aa demek oyle
Teşekkürler begendigin icin.İyi yazıyorsun ama konular çok absürd konum içine göremiyorum daha gerçekçi hikayeler bulsan
Ben senden gerçekçi senaryolar bekliyorumBegenmedinmi
Bunun neresi gerçekçi degilBen senden gerçekçi senaryolar bekliyorum
Tamam.Bunun neresi gerçekçi degil
Bu gercekci forum aşkım fantastik 😉
Neresi gerçekçi degilki gercektede zoraki evlilik olabilir bence 😉Tamam.
cnm köydeydik bugn biz eve yeni geldik şimdi bakıyorum foruma 60 tanede bildirim gelmiş neye bakıcağımı şaşırdım 😱😱😱@Çiğdem- melunluk yapmada oku
60ida bendendircnm köydeydik bugn biz eve yeni geldik şimdi bakıyorum foruma 60 tanede bildirim gelmiş neye bakıcağımı şaşırdım 😱😱😱
okucam şimdi 😉😉
cnm ben dün gece söyledimya gündüz yokum diye köydydik yaı nasıl okuyayım 🙂🙂60ida bendendir
Oku oku zaten basroller gelmedi hikayeye yan kadro geliyor valla yan kadroya daha cok maaş vercem 59 milyari nasıl hakediyosun sen
Zaten forumun yarisida yok
Yine bile 228 hit almisim yani iyi sayilir
Sen @EnveR lesin su anda 😉 😉 😉cnm ben dün gece söyledimya gündüz yokum diye köydydik yaı nasıl okuyayım 🙂🙂
baktım senaryoya şimdi gizem bana çok destek oluyor ama kim kiminle belli değil vlla bende çok çağkın bir kızım sanırım hahaha her gördüğüme göz koyuyorum
Sen @EnveR lesin su anda 😉 😉 😉cnm ben dün gece söyledimya gündüz yokum diye köydydik yaı nasıl okuyayım 🙂🙂
baktım senaryoya şimdi gizem bana çok destek oluyor ama kim kiminle belli değil vlla bende çok çağkın bir kızım sanırım hahaha her gördüğüme göz koyuyorum
Gereksiz yere konunu Uplatmak Yasak , bende şimdi gördüm , yine uyarı cezası alabilirsinNeresi gerçekçi degilki gercektede zoraki evlilik olabilir bence 😉
Gereksiz yere konu uplatmadim cigdemle dizi hakkinda konusuyoruz hem dizi daha bugün yayinlandi istedigim kisiyle bu dizi hakkinda konusabilirim ayrica gelen yorumlarida cevaplamak bnm gorevim senin o programida gördük yani.Gereksiz yere konunu Uplatmak Yasak , bende şimdi gördüm , yine uyarı cezası alabilirsin
Ayrica @Çiğdem- şöylede düşünebilirsin :Sen @EnveR lesin su anda 😉 😉 😉
@destere senin eskisi hala onu sevdigini saniyosun.
@kvp-medya kocan vb. Vb. 😉 ,)
Tmm ne yaparsan yap. Sonra ağlayıp sızlanma , zaten bundan sonra karismayacagim , benim.programim çok şükür bitti ama gelipte bir yorum yazmadın kıskandın mı acaba ?Gereksiz yere konu uplatmadim cigdemle dizi hakkinda konusuyoruz hem dizi daha bugün yayinlandi istedigim kisiyle bu dizi hakkinda konusabilirim ayrica gelen yorumlarida cevaplamak bnm gorevim senin o programida gördük yani.
Ayrica @Çiğdem- şöylede düşünebilirsin :
Enver : Damon
Can : Stefan
Selim : Matt 😉
Banliydim efendim banli olmadan once yorum yaziyodum ayrica ben senin programini ndn kiskaniyim ?Tmm ne yaparsan yap. Sonra ağlayıp sızlanma , zaten bundan sonra karismayacagim , benim.programim çok şükür bitti ama gelipte bir yorum yazmadın kıskandın mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?