Çiğdemin Zoraki Evliliği 2. ve 3. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi yazıyorsun ama konular çok absürd konum içine göremiyorum daha gerçekçi hikayeler bulsan
Teşekkürler begendigin icin.
Aa demek oyle
belki forum aşkımı begenirsin bunun konusu absürd olduğu icin kendisi absürd

@Ahmad bence okuyabilirsin

@gizem ak Sana bi ipucu vercem :
O mutfağın kapısını açani çok yakindan taniyosun buda bi ayrıntı olsun

cnm köydeydik bugn biz eve yeni geldik şimdi bakıyorum foruma 60 tanede bildirim gelmiş neye bakıcağımı şaşırdım 😱😱😱
okucam şimdi 😉😉
60ida bendendir

Oku oku zaten basroller gelmedi hikayeye yan kadro geliyor valla yan kadroya daha cok maaş vercem 59 milyari nasıl hakediyosun sen

Zaten forumun yarisida yok

Yine bile 228 hit almisim yani iyi sayilir

60ida bendendir

Oku oku zaten basroller gelmedi hikayeye yan kadro geliyor valla yan kadroya daha cok maaş vercem 59 milyari nasıl hakediyosun sen

Zaten forumun yarisida yok

Yine bile 228 hit almisim yani iyi sayilir
cnm ben dün gece söyledimya gündüz yokum diye köydydik yaı nasıl okuyayım 🙂🙂
baktım senaryoya şimdi gizem bana çok destek oluyor ama kim kiminle belli değil vlla bende çok çağkın bir kızım sanırım hahaha her gördüğüme göz koyuyorum

Sen @EnveR lesin su anda 😉 😉 😉
@destere senin eskisi hala onu sevdigini saniyosun.
@kvp-medya kocan vb. Vb. 😉 ,)

@kvp-medya kocan ve onu sevmeye calisiyorsun.
@EnveR aklindan hic cikaramadigin playboy 😉
vb. Vb. 😉 ,)

Gereksiz yere konunu Uplatmak Yasak , bende şimdi gördüm , yine uyarı cezası alabilirsin
Gereksiz yere konu uplatmadim cigdemle dizi hakkinda konusuyoruz hem dizi daha bugün yayinlandi istedigim kisiyle bu dizi hakkinda konusabilirim ayrica gelen yorumlarida cevaplamak bnm gorevim senin o programida gördük yani.
@kvp-medya kocan vb. Vb. 😉 ,)
Ayrica @Çiğdem- şöylede düşünebilirsin :
Enver : Damon
Can : Stefan
Selim : Matt 😉

Tmm ne yaparsan yap. Sonra ağlayıp sızlanma , zaten bundan sonra karismayacagim , benim.programim çok şükür bitti ama gelipte bir yorum yazmadın kıskandın mı acaba ?

Tmm ne yaparsan yap. Sonra ağlayıp sızlanma , zaten bundan sonra karismayacagim , benim.programim çok şükür bitti ama gelipte bir yorum yazmadın kıskandın mı acaba ?
Banliydim efendim banli olmadan once yorum yaziyodum ayrica ben senin programini ndn kiskaniyim ?
ndn kiskaniyim normal bi programdi