FF Çiğdem-

Forumumuzun en samimi, en içi dışı bir üyelerinden. Oldukça da komik bir arkadaşımız, forumumuzun neşesi. İyi ki katılmış aramıza seviyoruz kendisini.
çokkk tşşkler güzel düşüncelerin için

sevgili (E)

çiğdemmmmmmm seni seviyorum çok tatlısın sennn😉

Kafayı parlaklarla bozmuş olsa da neşeli ve eğlenceli bir üye, öyle ki mesajlarıyla insanın moralini bile düzeltebilir. @xemrexxx ile olan atışmalarını da severek takip ediyorum. Neticede başarılı bir üye, neşesi eksik olmasın.

Yolum Karadeniz'e düşerse uğrayıp bir mıhlamasını yemek istiyorum.

Çok da severim valla.
Yanında taze demleme çay birde kaymak bal da ikram edersin.
hahah tabi cnm hepsi doğal olarak karadenizde emvcut süt ürünleri sebzeler meyveler çay köyde hepsini biz yetiştiriyoruz zaten ama bu konulara daha fazla girmeyelim bence oruç oruç

Forumda sevip saydığım üyelerden. Özelden bol bol konuştum 4-5 nadir kişiden biri. Kıymet bilsin bence.

İyi ki bizimle, forumun canıdır.

Sözlük konunun ben açmışım @Çiğdem-
Forumda sevip saydığım üyelerden. Özelden bol bol konuştum 4-5 nadir kişiden biri. Kıymet bilsin bence.

İyi ki bizimle, forumun canıdır.
haha aa evet @sokak sanati avatarını değiştirsene diyordun başka sincap ile değiştirmiştim gıcık olmuştun
koleksionum bol

teşekkür ederim @Yiğitt genelde konularda sohbet ediyorum sende nadir dertleştiğim kişilerdensin özelden

forumun en önemli isimlerin,"ayy"larla tanidigim,ilk döneminde dogal olmadigini dusundugum sonradan fikrimi degisdirdigim sempatik,nesesi hic eksik olmayan üye.

forumun en önemli isimlerin,"ayy"larla tanidigim,ilk döneminde dogal olmadigini dusundugum sonradan fikrimi degisdirdigim sempatik,nesesi hic eksik olmayan üye.
Tşşk ederim senide frumda görmekten mutluyuz biraz kalıcı kalırsın umarım