@RüzgarGülü çıktıgınla mı nişanlisin @mrt-06
https://fav10.net/forum/threads/İlişki-durumunu-meyve-İsmiyle-belli-etme.236896/
https://fav10.net/forum/threads/İlişki-durumunu-meyve-İsmiyle-belli-etme.236896/
Aynen de nerden buldun konuyu.
Pek nazlı çıktın sen.
Yılan dilliyimdir ama dilim tatlıdır.Sağ ol Atacan kardeşimne güzel sözler şımartabilirsin beni
@xemrexxx senin üzerinden hitleri götürdü sen de saf saf gülüyorsun ablacım.aa tek o vardı malesef kalkarken qurezmayıda sordum ama orda yokmuş gerçi @Yiğitt adam bozulmuştur öyle sormana dedi ama akıl edemedik işte@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Bana yalan söylemiş demek ki.
Bir ise yariyon işte
Şaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.Bir ise yariyon işte
Yarin da sennle ilgili konu açayimŞaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.
Şaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.
milletin sohbet edesi varda işte kahvehane gibi bir yer arıyorlar benim şarkı yarışmaları iyi oluyordu gevezelik etmeyeBir ise yariyon işte
aa adama uğurlu geldim ayoll gol attırmış kazandık
ama kaan diyorki magazin ve aşk hayatıyla çok gündemde oluyormuş aa magazine düşmeyelim sonra@Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60
Asena aldatmış bunu öyle diyorlaraa adama uğurlu geldim ayoll gol attırmış kazandık
ama kaan diyorki magazin ve aşk hayatıyla çok gündemde oluyormuş aa magazine düşmeyelim sonra@Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60
Şimdi ben bu foto ile haber açayım Caner Erkin hayranı ile sarmaş dolaş diye zaten diğer magazin yerleri hemen kopyala hapiste yapıyor haberi. Ünlü olursyn
hhaha aman amann babam daha evden dısarıya adım attırmazAsena aldatmış bunu öyle diyorlar
Şimdi ben bu foto ile haber açayım Caner Erkin hayranı ile sarmaş dolaş diye zaten diğer magazin yerleri hemen kopyala hapiste yapıyor haberi. Ünlü olursyn
Baban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?ayy başımı belaya sokacak bunlar benim
hhahaha @Aserat ile @MayısKralı hemen dizi çıkarırlardı o konudanBaban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?@xemrexxx @sokak sanati
Baban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?@xemrexxx @sokak sanati
Güzel de olur aslında.
hhaha amann kalsın daha yeni bir diziden yeni kurtulduk gerçi zombidede biz varız sanırımGüzel de olur aslında.
Oku artık şu diziyi.hhaha amann kalsın daha yeni bir diziden yeni kurtulduk gerçi zombidede biz varız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?