@RüzgarGülü çıktıgınla mı nişanlisin
@mrt-06
https://fav10.net/forum/threads/İlişki-durumunu-meyve-İsmiyle-belli-etme.236896/
https://fav10.net/forum/threads/İlişki-durumunu-meyve-İsmiyle-belli-etme.236896/
Aynen de nerden buldun konuyu.
Pek nazlı çıktın sen.
Yılan dilliyimdir ama dilim tatlıdır.Sağ ol Atacan kardeşimne güzel sözler şımartabilirsin beni
![]()
@xemrexxx senin üzerinden hitleri götürdü sen de saf saf gülüyorsun ablacım.aa tek o vardı malesef kalkarken qurezmayıda sordum ama orda yokmuş gerçi @Yiğitt adam bozulmuştur öyle sormana dedi ama akıl edemedik işte![]()
![]()
@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Bana yalan söylemiş demek ki.
Bir ise yariyon işte
Şaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.Bir ise yariyon işte![]()
Yarin da sennle ilgili konu açayimŞaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.![]()
Şaka bir yana güzel bir sohbet ortamı oluştu iyi ki açmış.![]()
milletin sohbet edesi varda işte kahvehane gibi bir yer arıyorlar benim şarkı yarışmaları iyi oluyordu gevezelik etmeyeBir ise yariyon işte![]()
aa adama uğurlu geldim ayoll gol attırmış kazandık
ama kaan diyorki magazin ve aşk hayatıyla çok gündemde oluyormuş aa magazine düşmeyelim sonra![]()
![]()
@Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60
Asena aldatmış bunu öyle diyorlaraa adama uğurlu geldim ayoll gol attırmış kazandık
ama kaan diyorki magazin ve aşk hayatıyla çok gündemde oluyormuş aa magazine düşmeyelim sonra![]()
![]()
@Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60
Şimdi ben bu foto ile haber açayım Caner Erkin hayranı ile sarmaş dolaş diye zaten diğer magazin yerleri hemen kopyala hapiste yapıyor haberi. Ünlü olursyn![]()
hhaha aman amann babam daha evden dısarıya adım attırmazAsena aldatmış bunu öyle diyorlar![]()
![]()
Şimdi ben bu foto ile haber açayım Caner Erkin hayranı ile sarmaş dolaş diye zaten diğer magazin yerleri hemen kopyala hapiste yapıyor haberi. Ünlü olursyn![]()
Baban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?ayy başımı belaya sokacak bunlar benim![]()
![]()
![]()
hhahaha @Aserat ile @MayısKralı hemen dizi çıkarırlardı o konudanBaban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?@xemrexxx @sokak sanati
Baban haberleri görse, birde o haberi kahveden öğrense "senin kızı İstanbullarda kötü yola mı düşmüş" şeklinde olsa. Kaç parçaya ayırır seni baban acaba?@xemrexxx @sokak sanati
Güzel de olur aslında.
hhaha amann kalsın daha yeni bir diziden yeni kurtulduk gerçi zombidede biz varız sanırımGüzel de olur aslında.![]()
Oku artık şu diziyi.hhaha amann kalsın daha yeni bir diziden yeni kurtulduk gerçi zombidede biz varız sanırım![]()
![]()
![]()