Çiğdem Avının Peşinde

Bence değişiklik yok aksine daha güzelleşmiş, eski fotolarıyla karşılaştırınca. :A Mesela sen de çok değiştin, alımlı çalımlı oldun. :A
Bu kızın eski fotosu yok ki bir tane fotosu var kıçı kırık gibi dikilmiş diğerinde de ergenken :A ayy ben de yaşlandım ama taş gibiyim maişaşşahj :A
nerede yok bee FACE foto albümümde 100 tane fotom var her yaşımdan kesitler her halim her yaş dönemim mevcut :A :A :A

hem yaşlılık denmez ona alımlı denilir @mrt-06 dan öğren :A :A :A

Bu kızın eski fotosu yok ki bir tane fotosu var kıçı kırık gibi dikilmiş diğerinde de ergenken :A ayy ben de yaşlandım ama taş gibiyim maişaşşahj :A
Krem rengi pantolonlu bir fotosu vardı onu diyorum. Senin de bahsettiğin o mu yoksa. :F

Taş hafif kalır kaya oldun kanka kaya. :A Gerçekten ama hani bir videonu paylaşmıştım 3 sene önce şarkı söylediğin ordaki senle şimdiki sene baksana harbi çok değişmişsin iyi anlamda. :D

Krem rengi pantolonlu bir fotosu vardı onu diyorum. Senin de bahsettiğin o mu yoksa. :F

Taş hafif kalır kaya oldun kanka kaya. :A Gerçekten ama hani bir videonu paylaşmıştım 3 sene önce şarkı söylediğin ordaki senle şimdiki sene baksana harbi çok değişmişsin iyi anlamda. :D
Sağ ol Atacan kardeşim :A ne güzel sözler şımartabilirsin beni :F

maşallah çok iyi çıkmışsın fotoda:bhr: Beşiktaşlı oyuncuları bulmuşken Quresma ile Taliscaylada bir foto iyi olurdu:D:A