uyku bastı tabi hogathabu sahur biraz fazla kaçırdım kahvaltıyıson 15 dakıka sütümüde içip yatayım
uyku bastı tabi hogathabu sahur biraz fazla kaçırdım kahvaltıyıson 15 dakıka sütümüde içip yatayım
sen sabah uyursun ben uyanıncauyku bastı tabi hogathagidicisin kurtulduk senden)
gudnayk hogathasen sabah uyursun ben uyanınca
HADİ KAÇTIM BEN
Ben de Eylül'e kadar vites arttıracağım bakalım ablacım.çok teşekkürler çocuklar darısı sizlerinde başına
@DarkLeqenD
teşekkürler öcü bey
@Bully ve @destere siz varsınız şuan hedefimde evet geçecem inş sizi
@mrt-06 sizden sonraya hedefimde olur o azıcık rahatta şimdirik ama
Tebrikler @Çiğdem- , başarılarının devamını diliyorum.Nice benli güzel mesajlara.
Hediyelerimi vereyim.
hhahah aa zaten en çok benle konusuyorsun cnm bu şekilde hep aramızdakı mesafe durucak senin arkandan seni iterek götürüyorum diye düşünelim hep önümde kalıyorsunBen de Eylül'e kadar vites arttıracağım bakalım ablacım.
Niye çıntlatıyon?hhahah aa zaten en çok benle konusuyorsun cnm bu şekilde hep aramızdakı mesafe durucak senin arkandan seni iterek götürüyorum diye düşünelim hep önümde kalıyorsun
aa çok teşekkürler @Yiğitt hediyelerim süperzaten seni kulağını sık sık çınlatıyorum arada kırıldığın oluyormu bilmiyorum ama şaka amaçlı takıldığımı bliyorsundur zaten
parlaklar hakkında konusurken sende gündemden geri kalma diye ayollNiye çıntlatıyon?(Kötü niyetli olmadığını bildiğimden sıkıntı yok, gülüyorum ben de.)
Hee iyi o zaman.parlaklar hakkında konusurken sende gündemden geri kalma diye ayoll
tebrikler cadoloz sana gelecek senenin çiftini hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 55723 Ekli dosyayı görüntüle 55724 Ekli dosyayı görüntüle 55725
ahh çok teşekkürler @Harunnn60 sandığımda saklayacam seninde bu değerli taçını toz konmasın ayollVee en son ben olarak @Çiğdem- e hediyesini verme vakti geldi..
Forumun kraliçesi olan Çiğdem'e en anlamlı hediyeyi taktim ediyorum.
Vee en son ben olarak @Çiğdem- e hediyesini verme vakti geldi..
Forumun kraliçesi olan Çiğdem'e en anlamlı hediyeyi taktim ediyorum.
hhahah tşşkler @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati taç koleksionum oldu sayenizde ama gösteriş yakışmaz bana sandığımda saklayacam bunları sizin gönlünüzün kraliçesi olmak yeter millet görmesede olur
İşte Kraliçemiz. Tebrikler @Çiğdem- 'im. Buda sensin.
hhahah tşşkler @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati taç koleksionum oldu sayenizde ama gösteriş yakışmaz bana sandığımda saklayacam bunları sizin gönlünüzün kraliçesi olmak yeter millet görmesede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?