Çiğdem- 65.000'ler Kulübünde!

Tebrikler @Çiğdem- , başarılarının devamını diliyorum. :Z Nice benli güzel mesajlara. :bhr:

Hediyelerimi vereyim. :Z

54665d34f6309a10e04836fc

ulusoy_1220545166501902429830e.jpg

1rm31b.png

Tebrikler @Çiğdem- , başarılarının devamını diliyorum. :Z Nice benli güzel mesajlara. :bhr:

Hediyelerimi vereyim. :Z

54665d34f6309a10e04836fc

ulusoy_1220545166501902429830e.jpg

1rm31b.png
Ben de Eylül'e kadar vites arttıracağım bakalım ablacım. :A
hhahah aa zaten en çok benle konusuyorsun cnm bu şekilde hep aramızdakı mesafe durucak senin arkandan seni iterek götürüyorum diye düşünelim hep önümde kalıyorsun:F :F :F

aa çok teşekkürler @Yiğitt hediyelerim süper :bhr: zaten seni kulağını sık sık çınlatıyorum arada kırıldığın oluyormu bilmiyorum ama şaka amaçlı takıldığımı bliyorsundur zaten
:Z:Z:Z

hhahah aa zaten en çok benle konusuyorsun cnm bu şekilde hep aramızdakı mesafe durucak senin arkandan seni iterek götürüyorum diye düşünelim hep önümde kalıyorsun:F :F :F

aa çok teşekkürler @Yiğitt hediyelerim süper :bhr: zaten seni kulağını sık sık çınlatıyorum arada kırıldığın oluyormu bilmiyorum ama şaka amaçlı takıldığımı bliyorsundur zaten
:Z:Z:Z
Niye çıntlatıyon? :A (Kötü niyetli olmadığını bildiğimden sıkıntı yok, gülüyorum ben de. :A )

Vee en son ben olarak @Çiğdem- e hediyesini verme vakti geldi..:smirk::smirk:

Forumun kraliçesi olan Çiğdem'e en anlamlı hediyeyi taktim ediyorum. :oley:

giphy.gif

:handfist::handfist::handfist::clapping::clapping::clapping::praying::praying:
ahh çok teşekkürler @Harunnn60 sandığımda saklayacam seninde bu değerli taçını toz konmasın ayoll :bhr::bhr::bhr:

sen kutlamasanda olurmus @xemrexxx unuttun diye seviniyordum ayoll :A :A :A