Kalbin temizse demek.beddualarım tutuyor şimdiden yeni bir klavye sipariş etsin![]()
Kalbin temizse demek.beddualarım tutuyor şimdiden yeni bir klavye sipariş etsin![]()
kalbimi her üç günde bir fırçalayıp temizliyorum dip köşe pırıl pırıl oluyorKalbin temizse demek.![]()
kız çok giyinik duruyor olmamış bu
O anlamda dememiştim ama olsun.kalbimi her üç günde bir fırçalayıp temizliyorum dip köşe pırıl pırıl oluyorama sanırım temizlik gün sayısını indirmek lazım? her gün yıkamak en iyisi çabuk tortu bağlıyor nedense
![]()
ben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorumO anlamda dememiştim ama olsun.![]()
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli@cookies dizi yazdığı için banlamamak için böyle yaptı
Süpersinben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorum
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli![]()
+18 arıyorsan Sır ve vampir sırlarını okuyabilirsinben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorum
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli![]()
hala yayındalarmı birde o sahneler canlı ve görüntülümü yayınlanıyor ona göre izleyeyim+18 arıyorsan Sır ve vampir sırlarını okuyabilirsinIkisi de tam senlik
![]()
Senin dedigini canlı yapan bi kaç site var burdan veremem ama arastirirsan bulursun ki zaten biliyorsundurhala yayındalarmı birde o sahneler canlı ve görüntülümü yayınlanıyor ona göre izleyeyim![]()
aynen o gün geldiğinde kırk gün kırk gece halay çekeceğizSenin dedigini canlı yapan bi kaç site var burdan veremem ama arastirirsan bulursun ki zaten biliyorsundur
Neyse biz kimi bekliyoduk Harmony miydi![]()
çok teşekkürler çocuklar darısı sizlerinde başınaTebrikler Çiğdem.![]()
teşekkürler öcü beyTebrikler Çiğdem![]()
@Çiğdem- e tebrik falan yok bana yaklaşmış mesaj sayısındaolacak iş değil ? umarım klavyen kırılır hogatha
![]()
@Bully ve @destere siz varsınız şuan hedefimde evet geçecem inş siziZaten bir defasında kırılmıştı değişik değişik yazıyordu. Demek o zaman da sen beddua ettin.![]()
beni rahat geçersin zaten ama @Bully i geçmen imkansız çünkü yetkilerini kötüye kullanarak her hafta hiç yazmadığı 500 mesaj ekliyor kendisine bendende 100 kısıyorçok teşekkürler çocuklar darısı sizlerinde başına
@DarkLeqenD
teşekkürler öcü bey
@Bully ve @destere siz varsınız şuan hedefimde evet geçecem inş sizi
@mrt-06 sizden sonraya hedefimde olur o azıcık rahatta şimdirik ama![]()
![]()
![]()
hhahah aa bu yaz olmucaksın hemde sen gelene kadar sana fark atacam ayollbeni rahat geçersin zaten ama @Bully i geçmen imkansız çünkü yetkilerini kötüye kullanarak her hafta hiç yazmadığı 500 mesaj ekliyor kendisine bendende 100 kısıyor![]()
gelince tekrar kapatırım açığı yeterki hızımı alayımhhahah aa bu yaz olmucaksın hemde sen gelene kadar sana fark atacam ayoll
![]()
bu sahur biraz fazla kaçırdım kahvaltıyıgelince tekrar kapatırım açığı yeterki hızımı alayım![]()