Kalbin temizse demek.beddualarım tutuyor şimdiden yeni bir klavye sipariş etsin
Kalbin temizse demek.beddualarım tutuyor şimdiden yeni bir klavye sipariş etsin
kalbimi her üç günde bir fırçalayıp temizliyorum dip köşe pırıl pırıl oluyor ama sanırım temizlik gün sayısını indirmek lazım? her gün yıkamak en iyisi çabuk tortu bağlıyor nedenseKalbin temizse demek.
kız çok giyinik duruyor olmamış bu
O anlamda dememiştim ama olsun.kalbimi her üç günde bir fırçalayıp temizliyorum dip köşe pırıl pırıl oluyor ama sanırım temizlik gün sayısını indirmek lazım? her gün yıkamak en iyisi çabuk tortu bağlıyor nedense
ben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorumO anlamda dememiştim ama olsun.
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli@cookies dizi yazdığı için banlamamak için böyle yaptı
Süpersinben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorum
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli
+18 arıyorsan Sır ve vampir sırlarını okuyabilirsin Ikisi de tam senlikben bana anlatılmak istenen anlamları sevmiyorum hep kendi anlamdırdığım şekilde anlamayı seviyorum
burda yediği hurmalar dizisini etkilemez hem @cookies in dizisi +18 olacakmış yani özgürce istediğini dizide paylaşabilir +18 uyarısı yeterli
hala yayındalarmı birde o sahneler canlı ve görüntülümü yayınlanıyor ona göre izleyeyim+18 arıyorsan Sır ve vampir sırlarını okuyabilirsin Ikisi de tam senlik
Senin dedigini canlı yapan bi kaç site var burdan veremem ama arastirirsan bulursun ki zaten biliyorsundurhala yayındalarmı birde o sahneler canlı ve görüntülümü yayınlanıyor ona göre izleyeyim
aynen o gün geldiğinde kırk gün kırk gece halay çekeceğizSenin dedigini canlı yapan bi kaç site var burdan veremem ama arastirirsan bulursun ki zaten biliyorsundur
Neyse biz kimi bekliyoduk Harmony miydi
çok teşekkürler çocuklar darısı sizlerinde başınaTebrikler Çiğdem.
teşekkürler öcü beyTebrikler Çiğdem
@Çiğdem- e tebrik falan yok bana yaklaşmış mesaj sayısında olacak iş değil ? umarım klavyen kırılır hogatha
@Bully ve @destere siz varsınız şuan hedefimde evet geçecem inş siziZaten bir defasında kırılmıştı değişik değişik yazıyordu. Demek o zaman da sen beddua ettin.
beni rahat geçersin zaten ama @Bully i geçmen imkansız çünkü yetkilerini kötüye kullanarak her hafta hiç yazmadığı 500 mesaj ekliyor kendisine bendende 100 kısıyorçok teşekkürler çocuklar darısı sizlerinde başına
@DarkLeqenD
teşekkürler öcü bey
@Bully ve @destere siz varsınız şuan hedefimde evet geçecem inş sizi
@mrt-06 sizden sonraya hedefimde olur o azıcık rahatta şimdirik ama
hhahah aa bu yaz olmucaksın hemde sen gelene kadar sana fark atacam ayollbeni rahat geçersin zaten ama @Bully i geçmen imkansız çünkü yetkilerini kötüye kullanarak her hafta hiç yazmadığı 500 mesaj ekliyor kendisine bendende 100 kısıyor
gelince tekrar kapatırım açığı yeterki hızımı alayımhhahah aa bu yaz olmucaksın hemde sen gelene kadar sana fark atacam ayoll
bu sahur biraz fazla kaçırdım kahvaltıyı son 15 dakıka sütümüde içip yatayımgelince tekrar kapatırım açığı yeterki hızımı alayım