Evet kardeşim gerçekten hiç atlamadın, ben bile kendimden haberim yokken konumu açıyordun.
Sen anladın.
Canım ikidir ben açıyorum zaten seninkileri, bu sefer @Çiğdem- e fırsat vereyim bari
ahhh çok teşekkürler @Bully aynanın en sevdiğim şarkılarından inş bu arkdslığımız hiç bozulmaz tabi ama benim özel dostluk dediğim kişiyle öyle bir hitimalin olmasıda söz konusu zaten olmaz yeriniz ayrı bliyorsunuz diğer kendini bilenlerle birlikte@Çiğdem- canım tebrik ederim, hep birlikte nice mesajlara inşallah Yakındır beni geçmen
İşte hediyen, bu güzel arkadaşlığımız hep devam etsin inşallah
sen @xemrexxx in yolundan gitme ayoll kötü yol orasıTebrikler çirkinella.
Abla derken? 40 yaşında mıymış gerçekten? @xemrexxx diyordu da inanmamıştım.
Ben bir şey demedim bile hemen onlar açsın ben açmıyım tamam tarzında mesaj yazdın, herkesi etiketlemem mi lazım düşünen açar. 2 seferdir de @Bully dışında açan olmadı zaten.Sen kardeş olarak gördüklerimden birisin o yüzden içimden geliyordud ben açayım dedim o dediğin konu için değildi ben asla öyle olsun diye düşünmemiştim atacan sağol öylle düşündüğün için😉
96'lıyım, 20.5 oluyorum.Sen kaç yaşındasın?
Rica ederim.ahhh çok teşekkürler @Bully aynanın en sevdiğim şarkılarından inş bu arkdslığımız hiç bozulmaz tabi ama benim özel dostluk dediğim kişiyle öyle bir hitimalin olmasıda söz konusu zaten olmaz yeriniz ayrı bliyorsunuz diğer kendini bilenlerle birlikte
@mrt-06 çok güzel konular samimi içten açıyor ben çok beceremem böyle eşyleri ama forumda olursam güzel bir konu açacam inş ona
sen @xemrexxx in yolundan gitme ayoll kötü yol orası
Atlar mıyım hiç Atacan'ım Zaten senin de @Çiğdem- in de yeni kulübe girmek üzere olduğunuzu takip ediyordum, Çiğdem dün gece 10 mesaj yazsa giriyorduEvet kardeşim gerçekten hiç atlamadın, ben bile kendimden haberim yokken konumu açıyordun.
Sen anladın.
Ben bir şey demedim bile hemen onlar açsın ben açmıyım tamam tarzında mesaj yazdın, herkesi etiketlemem mi lazım düşünen açar. 2 seferdir de @Bully dışında açan olmadı zaten.
96'lıyım, 20.5 oluyorum.
Rica ederim.
Atlar mıyım hiç Atacan'ım Zaten senin de @Çiğdem- in de yeni kulübe girmek üzere olduğunuzu takip ediyordum, Çiğdem dün gece 10 mesaj yazsa giriyordu
Sabah ben uyurken girmiş kulübe
Mesaj sayıları anlık oluyor yanı forumda olamıyorum yoksa kaanında konusunu açmak istiyordum ama mesaj sayılarında o sürede bulunamıyorum forumdaBen bir şey demedim bile hemen onlar açsın ben açmıyım tamam tarzında mesaj yazdın, herkesi etiketlemem mi lazım düşünen açar. 2 seferdir de @Bully dışında açan olmadı zaten.
96'lıyım, 20.5 oluyorum.
Rica ederim.
Rica ederim canımahhh çok teşekkürler @Bully aynanın en sevdiğim şarkılarından inş bu arkdslığımız hiç bozulmaz tabi ama benim özel dostluk dediğim kişiyle öyle bir hitimalin olmasıda söz konusu zaten olmaz yeriniz ayrı bliyorsunuz diğer kendini bilenlerle birlikte
@mrt-06 çok güzel konular samimi içten açıyor ben çok beceremem böyle eşyleri ama forumda olursam güzel bir konu açacam inş ona
sen @xemrexxx in yolundan gitme ayoll kötü yol orası
Ay daha sen minnakmışsın ya.Ben bir şey demedim bile hemen onlar açsın ben açmıyım tamam tarzında mesaj yazdın, herkesi etiketlemem mi lazım düşünen açar. 2 seferdir de @Bully dışında açan olmadı zaten.
96'lıyım, 20.5 oluyorum.
Rica ederim.
https://goo.gl/images/DD8vJn survivordan kurtaracak bir lig sana en iyi hediye olur @Çiğdem-
bu ne @pompyRica ederim canım
Bu hediyeyi de günler öncesinden düşündüm, sevdiğin sanatçının arkadaşlığımıza da uygun güzel bir şarkısı, beğeneceğini biliyordum
Sen kaç yaşındasın ki gıı.Ay daha sen minnakmışsın ya.
Evet zaten bu konularımı belli kişiler atlamıyor şöyle bir tarattım da sen @Bully @sokak sanati @MayısKralı dışında açan olmamış.Mesaj sayıları anlık oluyor yanı forumda olamıyorum yoksa kaanında konusunu açmak istiyordum ama mesaj sayılarında o sürede bulunamıyorum forumda
ama atacanın 4.yıl konusunu ben açmıstım onun süresi belli olduğu için beklemiştim
1.5 yaş büyüksün diye mi beni ezdin. Bende 27'sin falan sandım.gıı mı?
22
denk geldiğim zaman özel arkdslarımın konularını açmaya çalsııyorum ve benimde sizleirn açması güzel oluyorSen kaç yaşındasın ki gıı.
Evet zaten bu konularımı belli kişiler atlamıyor şöyle bir tarattım da sen @Bully @sokak sanati @MayısKralı dışında açan olmamış.
Aynen öyle.denk geldiğim zaman özel arkdslarımın konularını açmaya çalsııyorum ve benimde sizleirn açması güzel oluyor
Zaten bir defasında kırılmıştı değişik değişik yazıyordu. Demek o zaman da sen beddua ettin.@Çiğdem- e tebrik falan yok bana yaklaşmış mesaj sayısında olacak iş değil ? umarım klavyen kırılır hogatha
beddualarım tutuyor şimdiden yeni bir klavye sipariş etsinZaten bir defasında kırılmıştı değişik değişik yazıyordu. Demek o zaman da sen beddua ettin.