Çiğdem- 55.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kız bu ne her gün bir klübe giriyosun hızına yetişemiyoruz :A @Çiğdem-

Tebrik ederim.
giphy.gif

Bu da hediyen sağdaki de @destere :A

tavayla bir kez hogathanın kafasına vursam durumu dengeleyeceğim :) ama şirret kız tekmeyle oklavayı aynı anda kullanıyor açık bulamıyoruz :)
Tava vurmak için değil yemek yapmaya kalkıp her şeyi eline yüzüne bulaştırmış olmana kızıyor orada :A Elindeki tavayla suçüstü yakalıyor :A Allahtan sadece yemek konusunda suçüstü yakalıyor seni :A

Tava vurmak için değil yemek yapmaya kalkıp her şeyi eline yüzüne bulaştırmış olmana kızıyor orada :A Elindeki tavayla suçüstü yakalıyor :A Allahtan sadece yemek konusunda suçüstü yakalıyor seni :A
tava ilk haliyle sadece yemeklik olabilirde kavğa sırasında tavayı başka türlü kullanmakta mümkün :) dar zamanlarda herşeyi silaha çevirmek lazım başka türlü hapı yutarız :) o değilde kafamıza kafamıza vuruyor aptal olucam bu gidişle :)

hhahaha aa sanki tavayı sende kendi kafana vuruyor gibisin ayoll :A :A :A
fırsat kolluyorum orda boşluk yakalamak için :)

Tebrikler @Çiğdem- nice mesajlara :D Sende de iyi çene varmış yalnız cidden hızına yetişemiyoruz :A

Hediyelerin 3'ü bir arada dizilerin ve Mustin :D
7197-678x381.jpg

Tebrikler @Çiğdem- nice mesajlar diliyorum. :A Yalnız biraz yavaş ya bu ne sürekli bir ödül bir hediye mecburiyetinde bırakıyorsun bizi. :A Neyse biz yine de hediyeni verelim eksik olmasın. :A

Al sana senin memleketinin yaylalarından biri olan Sis Dağı'nın muazzam bir manzarasını göndereyim. Gör de canın çeksin. :A
yayla_sis.jpg

Tebrikler @Çiğdem- nice mesajlara :D Sende de iyi çene varmış yalnız cidden hızına yetişemiyoruz :A

Hediyelerin 3'ü bir arada dizilerin ve Mustin :D
7197-678x381.jpg

Tebrikler @Çiğdem- nice mesajlar diliyorum. :A Yalnız biraz yavaş ya bu ne sürekli bir ödül bir hediye mecburiyetinde bırakıyorsun bizi. :A Neyse biz yine de hediyeni verelim eksik olmasın. :A

Al sana senin memleketinin yaylalarından biri olan Sis Dağı'nın muazzam bir manzarasını göndereyim. Gör de canın çeksin. :A
yayla_sis.jpg
aaa çok teşekkürler sıvacılar :A :A :A

@MasacRE- 3 ü 1 arada olmus gerçekten mustimde bonusu olmuş :A

her yaz sabit sis dağ ı na gidiyoruz @MEnes foto çok güzel şimdiden özledi m yine :Z:Z:Z