çiçek benden dahamı değerliBari parktan çiçek falan yol beee pinti ben ne yapacam seni
hahahaha hani evlerin arabaların vardı para içinde yüzüyorum diyordun ayollçiçek benden dahamı değerli
ben fakir ama gururlu bir aşığım kendimden başka sermayem yok onuda sana yolluyorum daha ne istiyon hogatha
ayy sen onun içinmi bana asılıyordun vallahi yırtık bir donumdan başka kendime ait hiçbişeyim yok beni alacaksan böyle kabul edicenhahahaha hani evlerin arabaların vardı para içinde yüzüyorum diyordun ayoll
hhahahah yırtık donu olamayanlarda var en azından hiç yotkan iyidir cnmayy sen onun içinmi bana asılıyordun vallahi yırtık bir donumdan başka kendime ait hiçbişeyim yok beni alacaksan böyle kabul edicen
hahahha ayy süper vlla @destere ile çok uyumluyuz yine @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully @sokak sanati falanda görmeli halimizi
ama arkadaki resime dikkat edersen bir zamanlar güzel günlerimizde varmış yani hep böyle kazma kürek birbirimize dalmıyormuşuzhahahha ayy süper vlla @destere ile çok uyumluyuz yine @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully @sokak sanati falanda görmeli halimizi
hhahaha aa sanki tavayı sende kendi kafana vuruyor gibisin ayolltavayla bir kez hogathanın kafasına vursam durumu dengeleyeceğim ama şirret kız tekmeyle oklavayı aynı anda kullanıyor açık bulamıyoruz
Tava vurmak için değil yemek yapmaya kalkıp her şeyi eline yüzüne bulaştırmış olmana kızıyor orada Elindeki tavayla suçüstü yakalıyor Allahtan sadece yemek konusunda suçüstü yakalıyor senitavayla bir kez hogathanın kafasına vursam durumu dengeleyeceğim ama şirret kız tekmeyle oklavayı aynı anda kullanıyor açık bulamıyoruz
tava ilk haliyle sadece yemeklik olabilirde kavğa sırasında tavayı başka türlü kullanmakta mümkün dar zamanlarda herşeyi silaha çevirmek lazım başka türlü hapı yutarız o değilde kafamıza kafamıza vuruyor aptal olucam bu gidişleTava vurmak için değil yemek yapmaya kalkıp her şeyi eline yüzüne bulaştırmış olmana kızıyor orada Elindeki tavayla suçüstü yakalıyor Allahtan sadece yemek konusunda suçüstü yakalıyor seni
fırsat kolluyorum orda boşluk yakalamak içinhhahaha aa sanki tavayı sende kendi kafana vuruyor gibisin ayoll
Anca @destere zaten Harun'u düşünen yok.hahahha ayy süper vlla @destere ile çok uyumluyuz yine @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully @sokak sanati falanda görmeli halimizi
hahahha ayy süper vlla @destere ile çok uyumluyuz yine @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Bully @sokak sanati falanda görmeli halimizi
ama arkadaki resime dikkat edersen bir zamanlar güzel günlerimizde varmış yani hep böyle kazma kürek birbirimize dalmıyormuşuz
Tebrikler @Çiğdem- nice mesajlara Sende de iyi çene varmış yalnız cidden hızına yetişemiyoruz
Hediyelerin 3'ü bir arada dizilerin ve Mustin
aaa çok teşekkürler sıvacılarTebrikler @Çiğdem- nice mesajlar diliyorum. Yalnız biraz yavaş ya bu ne sürekli bir ödül bir hediye mecburiyetinde bırakıyorsun bizi. Neyse biz yine de hediyeni verelim eksik olmasın.
Al sana senin memleketinin yaylalarından biri olan Sis Dağı'nın muazzam bir manzarasını göndereyim. Gör de canın çeksin.
dettere neyin nesiResim benimde dikkatimi çekti. Hemşire fantezisi güzelmiş. Tebrikler dedtere.