sizin hiçmi mideniz bulanmıyorHarika zahmetli oluyordu zaten.
sizin hiçmi mideniz bulanmıyorHarika zahmetli oluyordu zaten.
sizin hiçmi mideniz bulanmıyor
Kız çenen düşsün ne ara 55.000 mesaj yazdın sen Ben zar zor 12.000 mesaj yazabildim işiniz gücünüz yok mu sizin ya
hahaha ekimden beridir yoğunum aslında gündüzleri düzenli giremedim ama mesaj yazma 1.cilikelrimi bu yoğun aylarda aldım çok tuhaftır @batuhankaralarHayır Allah'in yarattığından niye tiksinelim.
hahaha ekimden beridir yoğunum aslında gündüzleri düzenli giremedim ama mesaj yazma 1.cilikelrimi bu yoğun aylarda aldım çok tuhaftır @batuhankaralar
aaa öyle söyleyincede kendimden utandım şuan @sokak sanati 😳😳😳
aaaa çok teşekkürler bu sahneyi hatırladım çok güzeldi
aaaa çok teşekkürler bu sahneyi hatırladım çok güzeldi [/QUOTE
bir profilden bişey yazıcam yada senaryo konuma gelde öyle konuşalım
bildirim gitmiyor işte yolladımSEN SENARYO KONUNDAN YAZ
Hhahaha aa evet @Yiğitt ile sen bir ara beni geçmeye çalısıyordunuz ayoll ama o askerde sende forumda olmuyorsun bu fırsatı değerlendirdim bende daha zor geçersiniz@Çiğdem- nolur yavaşla artık hediye yetişmiyor. Birde senle bizim aramızda eskiden 7 bin ile 10.bin arası mesaj farkı vardı ne ara 20 bin oldu.
Aslında burada Matador ben, Fiko da @sokak sanati oluyor
hhahaha matador kesin sensinde fiko @mrt-06 ın efendiliğine uymuyor evet inanırmısın benimde videoyu paykalstıktan sonra fikoya @sokak sanati yakısır diye geçti aklımdanAslında burada Matador ben, Fiko da @sokak sanati oluyor
@mrt-06 ile bana uyumlu bir çift bulman lazım
Aslında burada Matador ben, Fiko da @sokak sanati oluyor
@mrt-06 ile bana uyumlu bir çift bulman lazım
hhahaha matador kesin sensinde fiko @mrt-06 ın efendiliğine uymuyor evet inanırmısın benimde videoyu paykalstıktan sonra fikoya @sokak sanati yakısır diye geçti aklımdan
55 bininci mesajın kutlu olsun @Çiğdem- ödül falan yine bekleme? kendimi ödül olarak sana yolluyorumForumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, benim de canım arkadaşım, cadıcım @Çiğdem- 55.000'ler kulübüne girmiştir, kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar, gevezelikler diliyoruz.
Aslında bu cadaloz, kulübe gireli birkaç gün olmuş, ama çenesinin hızına yetişememişiz maalesef, neyse ki daha fazla geç kalmadan açtık konuyu
İşte hediyelerin