Çiğdem- 55.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kız çenen düşsün ne ara 55.000 mesaj yazdın sen :A Ben zar zor 12.000 mesaj yazabildim işiniz gücünüz yok mu sizin ya :D

Kız çenen düşsün ne ara 55.000 mesaj yazdın sen :A Ben zar zor 12.000 mesaj yazabildim işiniz gücünüz yok mu sizin ya :D
Hayır Allah'in yarattığından niye tiksinelim.:A
hahaha ekimden beridir yoğunum aslında gündüzleri düzenli giremedim ama mesaj yazma 1.cilikelrimi bu yoğun aylarda aldım çok tuhaftır @batuhankaralar :A :A :A

aaa öyle söyleyincede kendimden utandım şuan @sokak sanati 😳😳😳

Canım ablam nice mesajlara inşallah. :D @Çiğdem-

Bu da hediyen. :A

tumblr_inline_ochatcvLT11th1x9f_500.gif

@Çiğdem- nolur yavaşla artık hediye yetişmiyor. :( Birde senle bizim aramızda eskiden 7 bin ile 10.bin arası mesaj farkı vardı ne ara 20 bin oldu. :F
Hhahaha aa evet @Yiğitt ile sen bir ara beni geçmeye çalısıyordunuz ayoll ama o askerde sende forumda olmuyorsun bu fırsatı değerlendirdim bende daha zor geçersiniz :A :A :A

Forumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, benim de canım arkadaşım, cadıcım @Çiğdem- 55.000'ler kulübüne girmiştir, kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar, gevezelikler diliyoruz. :D

Aslında bu cadaloz, kulübe gireli birkaç gün olmuş, ama çenesinin hızına yetişememişiz maalesef, neyse ki daha fazla geç kalmadan açtık konuyu :A

İşte hediyelerin :A

CtTWX4XWgAA4iu4.jpg
i%C3%A7erde-minik.jpg
fft20_mf6192775.Jpeg
dirilis-ertugrul-62-bolum-3-sezon-tanitim-fragmani-ekim-2016_9505287-2777_1800x945.jpg
55 bininci mesajın kutlu olsun @Çiğdem- ödül falan yine bekleme? kendimi ödül olarak sana yolluyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan