- Reaksiyon puanı
- 114,072
- Puanı
- 1,060
resmen kurala karsi cik diyorsunKaça kaç şu an göremiyorum
hadi hangisini daha cok seviyorsan oyla
resmen kurala karsi cik diyorsunKaça kaç şu an göremiyorum
Kurallar yıkılmak içindirresmen kurala karsi cik diyorsunmaksat bilmeden kullanmak. ben sana sunu oyla diyemem ve skor belirtmekde yasak
hadi hangisini daha cok seviyorsan oylasuan kendimi zor tutuyorum
Telefon ekranından bakıyorum küçük görünüyor dikkat etmemiştim
sana zahmet olmazsa digerlerinede oy verTelefon ekranından bakıyorum küçük görünüyor dikkat etmemiştim
Fazla abartılıyor. Bitmiş, gitmiş hala daha abartılıyor.@Emre Ozansoy neden LİM’e bu kadar antisin, hangi dizi karşısında olsa direkt o izlememiş olsan bile
belki siz cok abartiyorsunuzdur diye@Emre Ozansoy neden LİM’e bu kadar antisin, hangi dizi karşısında olsa direkt o izlememiş olsan bile
Pekisana zahmet olmazsa digerlerinede oy ver
ve sunun surasinda az kaldi zaten yari final ve finalede bekleriz
Fazla abartılıyor. Bitmiş, gitmiş hala daha abartılıyor.
woaw nokta atisi yaptimbelki siz cok abartiyorsunuzdur diye@Emre Ozansoy
Fazla abartılıyor. Bitmiş, gitmiş hala daha abartılıyor.
belki siz cok abartiyorsunuzdur diye@Emre Ozansoy
Unutulmamış olmasına bir şey demiyorum, konuşulsun ama bazıları "daha iyisi gelmez, türünün en iyi örneği" vs. gibi abartılı şeyler söyleyince otomatikman bende antipati oluşturuyor.Efsaneler bitip gitse de dillerden düşmez, Hababam Sınıfı da öyle mesela 40 yıl geçmiş ama unutulmamış.
al iste kiyasladigi yapima bak. sonra abartiyor deyince kabul etmiyor. Hababam Sinifinin 10a 1 i bile degil @Emre Ozansoy @xdragxxEfsaneler bitip gitse de dillerden düşmez, Hababam Sınıfı da öyle mesela 40 yıl geçmiş ama unutulmamış.
Hababam Sınıfı'nın 1 dakikası bile etmez bence.al iste kiyasladigi yapima bak. sonra abartiyor deyince kabul etmiyor. Hababam Sinifinin 10a 1 i bile degil @Emre Ozansoy @xdragxx
Sonradan çekilenler ile yarışır belki ama.Hababam Sınıfı'nın 1 dakikası bile etmez bence.
Ask i Memnu güncel sayilir. En son finali yine cok izlendi ve sen bal gibide Hababam Sinifi ile bir tuttunHababam Sınıfı ile kıyasladığım yok bilinçli olarak yanlış yere çekilmesin
Hababam Sınıfı sadece bir örnek, o da unutulmadı bitip gitmesine rağmen. Yani LiM 10 sene geçmiş neden halen abartılyor sorusuna cevap, kendi kitlesince klasikleşen diziler de unutulmaz AŞkı Memnu mesela.
@phoebebuffay yanlis anladin ben Ask i Memnu'nun Limden daha efsane olusuna deyindim aslinda yani Lim ile kiyas edilmemeliAsk i Memnu güncel sayilir. En son finali yine cok izlendi ve sen bal gibide Hababam Sinifi ile bir tuttun
Aşkı Memnu finali Haziran 2010 iken Leyla ile Mecnun finali Haziran 2013. Nasıl Aşkı Memnu daha güncel sayılabilir ki? Tekrarları verilmesi diyorsak LİM’in de tekrarı çok verildi TRT’de.Ask i Memnu güncel sayilir. En son finali yine cok izlendi ve sen bal gibide Hababam Sinifi ile bir tuttun
Sinir bozucu atmamın sebebi o değil zaten. LM mizah seviyesi olarak Hababam Sınıfı'ndan 10 kat daha üstün bir yapım...@phoebebuffay yanlis anladin ben Ask i Memnu'nun Limden daha efsane olusuna deyindim aslinda yani Lim ile kiyas edilmemeli
hmm tabi tabiSinir bozucu atmamın sebebi o değil zaten. LM mizah seviyesi olarak Hababam Sınıfı'ndan 10 kat daha üstün bir yapım...
Hababam Sınıfı yılından bağımsız olarak değerlendirdiğimizde çok klasik ve sıradan bir gençlik/lise komedisi. Tamam belki de Türk sinema tarihinin en kült filmi ama yine de basit bir film yani. Bu forumda niye bu kadar övüldüğünü hiç bir zaman anlamayacağım.hmm tabi tabi
neyse enerjimi geceye sakliyorum. Yine yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?