Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneler bitip gitse de dillerden düşmez, Hababam Sınıfı da öyle mesela 40 yıl geçmiş ama unutulmamış.
Unutulmamış olmasına bir şey demiyorum, konuşulsun ama bazıları "daha iyisi gelmez, türünün en iyi örneği" vs. gibi abartılı şeyler söyleyince otomatikman bende antipati oluşturuyor.

İzlemesem bile karşısına ne çıkarsa çıksın onu destekledim. Umarım Suskunlar kazanır.

Reactions: Dosi
Hababam Sınıfı ile kıyasladığım yok bilinçli olarak yanlış yere çekilmesin

Hababam Sınıfı sadece bir örnek, o da unutulmadı bitip gitmesine rağmen. Yani LiM 10 sene geçmiş neden halen abartılyor sorusuna cevap, kendi kitlesince klasikleşen diziler de unutulmaz AŞkı Memnu mesela.

Reactions: Emre Ozansoy
Ask i Memnu güncel sayilir. En son finali yine cok izlendi ve sen bal gibide Hababam Sinifi ile bir tuttun
------

Ask i Memnu güncel sayilir. En son finali yine cok izlendi ve sen bal gibide Hababam Sinifi ile bir tuttun
@phoebebuffay yanlis anladin ben Ask i Memnu'nun Limden daha efsane olusuna deyindim aslinda yani Lim ile kiyas edilmemeli

Aşkı Memnu finali Haziran 2010 iken Leyla ile Mecnun finali Haziran 2013. Nasıl Aşkı Memnu daha güncel sayılabilir ki? Tekrarları verilmesi diyorsak LİM’in de tekrarı çok verildi TRT’de.

Ve yemin ederm ki Hababam Sınıfı ile bir tutmadım, tuttuysam Galatasaraylı olmayayım. Zaten biri dizi öteki film, elma ile armut misali kıyaslamak mantıksız olur. Ben zaten üzerinden zaman geçmesinin halen sevilmesi konusunda bir eksi neden olmadığını örnek vermek istedim...

@phoebebuffay yanlis anladin ben Ask i Memnu'nun Limden daha efsane olusuna deyindim aslinda yani Lim ile kiyas edilmemeli
Sinir bozucu atmamın sebebi o değil zaten. LM mizah seviyesi olarak Hababam Sınıfı'ndan 10 kat daha üstün bir yapım...

Reactions: Dosi
hmm tabi tabi
neyse enerjimi geceye sakliyorum. Yine yoruldum
Hababam Sınıfı yılından bağımsız olarak değerlendirdiğimizde çok klasik ve sıradan bir gençlik/lise komedisi. Tamam belki de Türk sinema tarihinin en kült filmi ama yine de basit bir film yani. Bu forumda niye bu kadar övüldüğünü hiç bir zaman anlamayacağım.

Reactions: xdragxx and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...