Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlemedim ikisini de :(

Kullandım. :A

Şimdi sinirleneceksin ama Leyla ile Mecnun dedim. :A
Senden emindim ama yanılmışım :T: uzun zamandır yanılmamıştım. Tebrikler.

Ne diyelim canın sağolsun. Dün zaten umudum kalmamıştı. Bundan sonra rahat eder kafam hiç olmazsa.
------

Bu etkinlik sayesinde Leyla ile Mecnun'u artık sevmiyorum ve telefonumdan İsmail abi görselini de an itibari ile siliyorum ve artık kullanmam :A @xdragxx
Bu dizi final turunuda sayemde gördü, en çok ona yanarım 😏 bir hamlem ile elenecekti yoksa.

Ne diyelim canın sağolsun. Dün zaten umudum kalmamıştı. Bundan sonra rahat eder kafam hiç olmazsa.
------

Bu etkinlik sayesinde Leyla ile Mecnun'u artık sevmiyorum ve telefonumdan İsmail abi görselini de an itibari ile siliyorum ve artık kullanmam :A @xdragxx
Bu dizi final turunuda sayemde gördü, en çok ona yanarım 😏 bir hamlem ile elenecekti yoksa.
Sağlık olsun :(
Öyle bir etkinlik oldu ki herkes birçok diziden nefret etti mlsf :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sağlık olsun :(
Öyle bir etkinlik oldu ki herkes birçok diziden nefret etti mlsf :A
Geçen sene sakince güzel güzel ilerledi. Bu sene aşırı yorulduk, yıprandık, kavga ettik ve kılıçlar ⚔️ çekildi :A
Buram buram final Ezel ve Aşk-ı Memnu denildi ama en büyük yankıyı diğer diziler yaptı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

------

Moderatörlük yetkilerini kullanmanın zamanı gelmedi mi sence de? 😈😈

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Etkinliğin sahibi ve yöneticisi sensin, "Zafere giden her yol mübahtır." kuralı eklesen kim ne diyebilir ki? 😈😈
aklimda var birseyler ama sen böyle acik acik ederek elimi kolumu bagliyorsun :A:A elimden geleni yaparim ama diger ekip coktan plan proje yapmistir bile :A:A

ilk kisimdaki cümlemden nekadar ciddiysem sizin hakkinizda olan kisimdanda okadar ciddiyim ama aslinda evet öylesiniz :A
------

@Polat Şaşmaz okadar etiket ettik 1 oy kullanmak okadar zor mu? üzdün
Kusura bakma Kurtlar Vadisinin olmadığı böyle bir etkinlikte oy kullanmam :D
------

Kime atayım hocam @Dosi hadi sana kıyak olsun :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...