Kullandım.Oylanmada son saatler. Oyunuzu artık ertelemezseniz sevinirim. Önden kura ve konuyu hazır edebilmek için.
Ayıklama yapamadım, oy kullananlar kusura bakmasın
@Zeyno45 @Tolstoyevski @xdragxx @BARON男爵 @12.Adam @BesaleT @fredhulkcamila @Gerekli24 @cookies @pompy @Afet Güçverir @Alos @Angelica @-potterhead- @Sherlock @DarkLegenD @denizz19 @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @Aserat @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Hazem @haluk792 @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @GunesinOglu @DiziTv @Doğan @DR @dreamy @bero @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @kerim yavuz @Klaus @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @mesmeso61 @Mr.At @Nikos litas @Billy Kane @offensive @ömer karataş @Özgür @Forumdash @xBUGRAx @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @Abdülhey @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @slhttnmtl @soo @Staran @seyfullXh @Sylvester @takas @The Barberson @conino @The_Erinch @tolgab @Turkuazz @Veteran @Yakamoz-Asi @yigit_00 @Yiğitt @YıldırıM ve herkes
Senden emindim ama yanılmışım uzun zamandır yanılmamıştım. Tebrikler.Kullandım.
Şimdi sinirleneceksin ama Leyla ile Mecnun dedim.
Sağlık olsunSenden emindim ama yanılmışım uzun zamandır yanılmamıştım. Tebrikler.
Ne diyelim canın sağolsun. Dün zaten umudum kalmamıştı. Bundan sonra rahat eder kafam hiç olmazsa.
------
Bu etkinlik sayesinde Leyla ile Mecnun'u artık sevmiyorum ve telefonumdan İsmail abi görselini de an itibari ile siliyorum ve artık kullanmam @xdragxx
Bu dizi final turunuda sayemde gördü, en çok ona yanarım 😏 bir hamlem ile elenecekti yoksa.
Geçen sene sakince güzel güzel ilerledi. Bu sene aşırı yorulduk, yıprandık, kavga ettik ve kılıçlar ⚔️ çekildiSağlık olsun
Öyle bir etkinlik oldu ki herkes birçok diziden nefret etti mlsf
bir ise yaramadi ama olsun, senin yine benle ayni ortak payda bulusmus olmana cok sevindim Sevindimsuskunlar
Moderatörlük yetkilerini kullanmanın zamanı gelmedi mi sence de? 😈😈Senden emindim ama yanılmışım uzun zamandır yanılmamıştım. Tebrikler.
Ne diyelim canın sağolsun. Dün zaten umudum kalmamıştı. Bundan sonra rahat eder kafam hiç olmazsa.
------
Bu etkinlik sayesinde Leyla ile Mecnun'u artık sevmiyorum ve telefonumdan İsmail abi görselini de an itibari ile siliyorum ve artık kullanmam @xdragxx
Bu dizi final turunuda sayemde gördü, en çok ona yanarım 😏 bir hamlem ile elenecekti yoksa.
ne konuda? @Tolstoyevski ve @MEnes 'te de ayni yetkiler var. 2ye karsi 1 gücüm azModeratörlük yetkilerini kullanmanın zamanı gelmedi mi sence de? 😈😈
Abla,sen hepsini gömersin.ne konuda? @Tolstoyevski ve @MEnes 'te de ayni yetkiler var. 2ye karsi 1 gücüm az
zor karardı ama Suskunlara kayıtsız kalamadım bu arada ortak payda konusunda bende çok sevindim 🤗🤗bir ise yaramadi ama olsun, senin yine benle ayni ortak payda bulusmus olmana cok sevindim Sevindim
Etkinliğin sahibi ve yöneticisi sensin, "Zafere giden her yol mübahtır." kuralı eklesen kim ne diyebilir ki? 😈😈ne konuda? @Tolstoyevski ve @MEnes 'te de ayni yetkiler var. 2ye karsi 1 gücüm az
aklimda var birseyler ama sen böyle acik acik ederek elimi kolumu bagliyorsun elimden geleni yaparim ama diger ekip coktan plan proje yapmistir bileEtkinliğin sahibi ve yöneticisi sensin, "Zafere giden her yol mübahtır." kuralı eklesen kim ne diyebilir ki? 😈😈
Aşk olsun biz öyle bir ekip miyiz 😱aklimda var birseyler ama sen böyle acik acik ederek elimi kolumu bagliyorsun elimden geleni yaparim ama diger ekip coktan plan proje yapmistir bile
ilk kisimdaki cümlemden nekadar ciddiysem sizin hakkinizda olan kisimdanda okadar ciddiyim ama aslinda evet öylesinizAşk olsun biz öyle bir ekip miyiz 😱
Kusura bakma Kurtlar Vadisinin olmadığı böyle bir etkinlikte oy kullanmamilk kisimdaki cümlemden nekadar ciddiysem sizin hakkinizda olan kisimdanda okadar ciddiyim ama aslinda evet öylesiniz
------
@Polat Şaşmaz okadar etiket ettik 1 oy kullanmak okadar zor mu? üzdün
bu yillarda final yapmadigi icin haliyle yer almadi peki madem artik seni etkinlerimde etiket listesinden cikaririmKusura bakma Kurtlar Vadisinin olmadığı böyle bir etkinlikte oy kullanmam
etkinlik sahibi olarak suna buna oy at diyememKusura bakma Kurtlar Vadisinin olmadığı böyle bir etkinlikte oy kullanmam
------
Kime atayım hocam @Dosi hadi sana kıyak olsun
Hadi hadi gönder listeyi Kimi şampiyon yapcazbu yillarda final yapmadigi icin haliyle yer almadi peki madem artik seni etkinlerimde etiket listesinden cikaririm
------
etkinlik sahibi olarak suna buna oy at diyemem
anketteki 2 isimden birini sececeksin iste fazla birsey diyemiyorum. Oyunu at sonra birsey derimHadi hadi gönder listeyi Kimi şampiyon yapcaz
Kaça kaç şu an göremiyorumanketteki 2 isimden birini sececeksin iste fazla birsey diyemiyorum. Oyunu at sonra birsey derim