Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hababam Sınıfı yılından bağımsız olarak değerlendirdiğimizde çok klasik ve sıradan bir gençlik/lise komedisi. Tamam belki de Türk sinema tarihinin en kült filmi ama yine de basit bir film yani. Bu forumda niye bu kadar övüldüğünü hiç bir zaman anlamayacağım. :A
Forumda mı sadece? :A

Hababam Sınıfı yılından bağımsız olarak değerlendirdiğimizde çok klasik ve sıradan bir gençlik/lise komedisi. Tamam belki de Türk sinema tarihinin en kült filmi ama yine de basit bir film yani. Bu forumda niye bu kadar övüldüğünü hiç bir zaman anlamayacağım. :A
Tv'de her gösterildiginde ilgiyle izlenen bir film, sadece forum nedeni ile sevilmiyor ama. neyse konusturma beni aaaa bu etkinlik zaten beni hic olmadigi kadar yordu :A sonraki turlar kafam rahat takilacagim :A
------

Forumda mı sadece? :A

Tv'de her gösterildiginde ilgiyle izlenen bir film, sadece forum nedeni ile sevilmiyor ama. neyse konusturma beni aaaa bu etkinlik zaten beni hic olmadigi kadar yordu :A sonraki turlar kafam rahat takilacagim :A
bugün bu kadar fazla ayni seyleri düsünmek tuhaf :A:A
ben burda stop diyorum. gidip konularima bakayim :A

Şaka mı bu?

Suskunlar dedim, içimden ona oy vermek geldi bu tur. Zaten dediğim gibi iki diziyi de çok seviyorum, ikisinin de benim için yeri ayrı. Hangisi tur atlarsa atlasın üzülmem...

(Sakin olun... :A)
umutlansammi bilemedim, bundan sonra her gelen oy ayni derecede beni sevindirecek :bhr: oylamayan ve bekleten isimler var yani son dakikaya kadar ne olacagi belirsiz bir grup:A

umutlansammi bilemedim, bundan sonra her gelen oy ayni derecede beni sevindirecek :bhr: oylamayan ve bekleten isimler var yani son dakikaya kadar ne olacagi belirsiz bir grup:A
Oy verdikten sonra şaşırmadım değil ama spoiler vermeyeceğim tabii ki. :A Yalnız bu grup hem heyecanlı olmuş hem de bu kadar çekişmeli geçmesini beklemezdim açıkçası. Sonuçları ben de merak ediyorum. :A

Suskunlar dedim, içimden ona oy vermek geldi bu tur. Zaten dediğim gibi iki diziyi de çok seviyorum, ikisinin de benim için yeri ayrı. Hangisi tur atlarsa atlasın üzülmem...

(Sakin olun... :A)
20210113_214920.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Oy verdikten sonra şaşırmadım değil ama spoiler vermeyeceğim tabii ki. :A Yalnız bu grup hem heyecanlı olmuş hem de bu kadar çekişmeli geçmesini beklemezdim açıkçası. Sonuçları ben de merak ediyorum. :A
bir önceki turu kisa özet geceyim :
Kayip Sehir Lim ile basa bas gecti ve ben kararsizdim, son 10 dakika kala cikmam gerekiyordu ve esitlik oldugu icin süreyi uzattim ve o an Kayip Sehir demis olsaydim suan Kayip Sehir vs Suskunlar olacakti ama sonuc 23-20 Lim kazandi. yani oyüzden her sonuc sasirtacak. Birazda kendi elimle Limi buraya tasimanin cezasini cektim kat ve kat

Oysa herkes öldürür sevdiğini,
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle.
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle.
Kimi gençken öldürür sevdiğini,
Kimi yaşlı iken,
Şehvetli ellerle boğar kimi,
Kimi altından ellerle.
Merhametli kişi bıçak kullanır,
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi satar kimi de satın alır.
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan,
Çünkü herkes öldürür sevdiğini,
Ama herkes öldürdü diye ölmez...

Değil. :A

Kimi yaşlı iken,
Kimi altından ellerle.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi kılı kıpırdamadan,

hemen üsteki mesaji oku :A
bu arada Dogum günün nedeni ile baya basim agridi ve telafi oldu diyelim :A

Kimi yaşlı iken,
Kimi altından ellerle.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi kılı kıpırdamadan,

Sen çok güzel bir insansın. 🥰

Not: @Tolstoyevskiyiçatlatanspor

bir önceki turu kisa özet geceyim :
Kayip Sehir Lim ile basa bas gecti ve ben kararsizdim, son 10 dakika kala cikmam gerekiyordu ve esitlik oldugu icin süreyi uzattim ve o an Kayip Sehir demis olsaydim suan Kayip Sehir vs Suskunlar olacakti ama sonuc 23-20 Lim kazandi. yani oyüzden her sonuc sasirtacak. Birazda kendi elimle Limi buraya tasimanin cezasini cektim kat ve kat
Yalnız bu baya ilginç bir olaymış. :A Kendi ellerinle Leyla İle Mecnun'u üst tura atmışsın, beni asıl şaşırtan ise forum özelinde Leyla İle Mecnun seven daha büyük bir kitle vardır diye düşünüyordum. Sanırım çok da öyle değilmiş. :A Hep hava cıva... @MEnes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...