Hazem
Favori Üye
Bir an serhatt geldi sandım....
Evet o çok atardı. YD'nin zaten forumda az bir kitlesi vardı onlar da gitti maalesef.Bir an serhatt geldi sandım....
Görecez az kitlesini yarın en az 5-6 oy fark attığındaEvet o çok atardı. YD'nin zaten forumda az bir kitlesi vardı onlar da gitti maalesef.
İlk 50 bölümü yeter zatenYaprak Dökümü'nü izleseydim muhtemelen ona oy verirdim ama sonradan bozmasına rağmen ilk 50 bölümüyle gönlümde taht kurduğu için Geniş Aile dedim.
Ben geçen sezon YD sahneleriyle yarışmada yarıştığım için kimlerin sevip sevmediğini biliyorum. Bana yüksek verenlerin yarısı forumdan gitti.Görecez az kitlesini yarın en az 5-6 oy fark attığında
O kadar sahne izlettim sana yazıklar olsun...Yaprak Dökümü'nü izleseydim muhtemelen ona oy verirdim ama sonradan bozmasına rağmen ilk 50 bölümüyle gönlümde taht kurduğu için Geniş Aile dedim.
Komedi sevmeyenler YD derBen geçen sezon YD sahneleriyle yarışmada yarıştığım için kimlerin sevip sevmediğini biliyorum. Bana yüksek verenlerin yarısı forumdan gitti.
Zaten Geniş Aile önceki turda ortak kitlesi olan bir diziyle yarıştığı halde o kadar oy aldı. Orda GA'ya oy veremeyenler bile burda verir ve en az 30 oy alır...
------
O kadar sahne izlettim sana yazıklar olsun.
Forumda komedi seven çok fazla. İlk turlarda en yüksek oyları GA'nın aldığını bilmesek bizi kandırıcaksın. Aşk-ı Memnu'yu bile geçti dizi.Komedi sevmeyenler YD derYarın gündüz görüşürüz ben eminim
4 diziye oy vermek başka bir şey hala bunu anlamıyorsunuzForumda komedi seven çok fazla. İlk turlarda en yüksek oyları GA'nın aldığını bilmesek bizi kandırıcaksın. Aşk-ı Memnu'yu bile geçti dizi.
@phoebebuffay'den dolayı çekindim. Yaprak Dökümü hakkında baya konuşmuştuk hatta karakterlerin ismini bile ezberlemiştim.İlk 50 bölümü yeter zaten
Sen bir ara baştan başla unutmuşsundur
Geçen turda GA baya farkla geriden başlayıp öne geçmişti. Burda geriden bile başlamamış, kim bilir ne kadar fark atacak...4 diziye oy vermek başka bir şey hala bunu anlamıyorsunuz
Çeyrek finale kadar destekledim aslında.O kadar sahne izlettim sana yazıklar olsun...
Geçen turdaki rakiibi çerezdi aslında öyle denk gelmiştir oylarGeçen turda GA baya farkla geriden başlayıp öne geçmişti. Burda geriden bile başlamamış, kim bilir ne kadar fark atacak...
Hep rakiplerine oy verdin, gördüm.Çeyrek finale kadar destekledim aslında.
Daha geçen tur oy verdim, hakkımı yeme.Hep rakiplerine oy verdin, gördüm.
Tam tersi geçen turda Geniş Aile severleri bile oy verememişti, bu turda hepsi oy vericek. Neyse sağlık olsun, yapıcak bir şey yok. Fark çok olmasa bari.Geçen turdaki rakiibi çerezdi aslında öyle denk gelmiştir oylar
Kuzey Güney'e oy vermişsinDaha geçen tur oy verdim, hakkımı yeme.
Sen şimdiden bana Yaprak Dökümü pp'si ayarlaTam tersi geçen turda Geniş Aile severleri bile oy verememişti, bu turda hepsi oy vericek. Neyse sağlık olsun, yapıcak bir şey yok. Fark çok olmasa bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?