Dün Arka Sokaklar esnasında fragmanları verildi bir kaç sefer, sosyal medyadan da paylaşımlar yapılıyor.çember başlayacak sözde kanald de gram tanıtım yok
pat diye bitirmeyi biliyorsun değil mi ama tanıtım sıfır
Dün Arka Sokaklar esnasında fragmanları verildi bir kaç sefer, sosyal medyadan da paylaşımlar yapılıyor.çember başlayacak sözde kanald de gram tanıtım yok
pat diye bitirmeyi biliyorsun değil mi ama tanıtım sıfır
Normal de tutuyordu yaSaçmalık, salı günü tutmaz.![]()
salı gibi güne koyuyorsa yapmalı daha çokDün Arka Sokaklar esnasında fragmanları verildi bir kaç sefer, sosyal medyadan da paylaşımlar yapılıyor.
çok komik hahahaNormal de tutuyordu ya![]()
sen misafir tutmaz diye gülünse mutlu olur musunSaçmalık, salı günü tutmaz.![]()
bişi tutmayınca neden insanlar mutlu olur orda set arkasında binlerce çalışan varNormal de tutuyordu ya![]()
Öf nereden çıkardın, forumdaki mesajlarımın %99'unda kullandığım bir emoji bu.salı gibi güne koyuyorsa yapmalı daha çok
------
çok komik hahaha
------
bişi tutmayınca neden insanlar mutlu olur orda set arkasında binlerce çalışan var
sen misafir tutmaz diye gülünse mutlu olur musun
------
bişi tutmayınca neden insanlar mutlu olur orda set arkasında binlerce çalışan var
senin sevdiğin şeyle dalga geçilse hoşuna gider mi
Öfff sus artık saçmalamayı kes..salı gibi güne koyuyorsa yapmalı daha çok
------
çok komik hahaha
------
sen misafir tutmaz diye gülünse mutlu olur musun
------
senin sevdiğin şeyle dalga geçilse hoşuna gider mi
ben gülme imojisi koymadım sizin gibi ayrıca ben sevmesem bile tutmayınca kına yakmıyorum sizin gibi bir bak kim gülme imojisi koymuş ona göre konuş istersenÖf nereden çıkardın, forumdaki mesajlarımın %99'unda kullandığım bir emoji bu.Ayrıca düzgün bir iş tutmadı diye niye sevineyim iyice saçmalıyorsun.
Bu arada Misafir'e istediğin kadar gülebilirsin o dizi tutarsa tam tutar, tutmazsa da güzel batar çünkü. Hatta çok sevinirsen kına da yakarsın artık.
kim saçmalıyor bir aynaya bak istersenÖfff sus artık saçmalamayı kes.
Anlama sorununuz var galiba.ben gülme imojisi koymadım sizin gibi ayrıca ben sevmesem bile tutmayınca kına yakmıyorum sizin gibi bir bak kim gülme imojisi koymuş ona göre konuş istersen
Benimle muhatap olma bak işine.ben gülme imojisi koymadım sizin gibi ayrıca ben sevmesem bile tutmayınca kına yakmıyorum sizin gibi bir bak kim gülme imojisi koymuş ona göre konuş istersen
------
kim saçmalıyor bir aynaya bak istersen
------
doğru söyleyince saçmalama oluyor
bende anlama sorunu varda sende yok galiba ben kına yakmıyorumAnlama sorununuz var galiba.Mesajlarımın %99'unda bu emoji var ancak ciddi olursam kullanmıyorum. Ben de valla her sevmediğim dizi bitince kına yakmıyorum da anti olduklarıma bırak kına yakmayı kına gecesi düzenliyorum. İstersen bir daha kına gecesi düzenleyince haber vereyim, sen de yakarsın artık.
![]()
sana soracak değilim yazıp yazmayacakkenBenimle muhatap olma bak işine.
Yok, anlamadığımı zaten şöyle mi diye soruyorum, benim de fanı olduğum şeylere neler neler yazıldı ama sürekli kimseye laf atma çabasına girmedim. Sen gelmiş bir 'bende anlama sorunu varda sende yok galiba ben kına yakmıyorum
sen yakıyorsun onu biliyorum ama
------
sana soracak değilim yazıp yazmayacakken
Benim mesajımı alıntılayıp yazıyorsun farkında mısın bana sormayıp kime sorucaksın??bende anlama sorunu varda sende yok galiba ben kına yakmıyorum
------
Benim mesajımı alıntılayıp yazıyorsun farkında mısın bana sormayıp kime sorucaksın??
bende anlama sorunu varda
Aa görmemişimHazır cevabı verilmiş zaten.![]()
karın ağrının sebebi şimdi belli oldu intikam türü ona buna laf çarpmaya başlamışsın azizde bile aynı tutmaz vari yorumlar güzel intikam çeşidiYok, anlamadığımı zaten şöyle mi diye soruyorum, benim de fanı olduğum şeylere neler neler yazıldı ama sürekli kimseye laf atma çabasına girmedim. Sen gelmiş bir '' şeyini yanlış anlayıp üstüne yargılıyorsun.
Benim kına gecem diye yakacaksın zaten avcunun içine biraz, nolacak ki o kadardan.![]()
Dizinin tutmayacağını düşündüm oldu mu? Kanunsuz Topraklar beklenen etkiyi yaratamadı diyeydi o yorum, neyse senin seviyene daha fazla inemem, bye.karın ağrının sebebi şimdi belli oldu intikam türü ona buna laf çarpmaya başlamışsın azizde bile aynı tutmaz vari yorumlar güzel intikam çeşidi
bende anlama sorunu varda sende yok galiba ben kına yakmıyorum
------
Bana söylenen o kelimeden sonra asla açmam bir daha bu konuyu. @Güvencionurcu ne istersen onu de ama bir daha da sakın benle muhatap olma, zaten buradan istediğin çıkmaz artık sana da.
Bana söylenen o kelimeden sonra asla açmam bir daha bu konuyu. @Güvencionurcu ne istersen onu de ama bir daha da sakın benle muhatap olma, zaten buradan istediğin çıkmaz artık sana da.![]()
Ne istiyormuş kız sadece düşüncesini yazıyor yapma selo ya lütfen
karın ağrının