'Çember' Yeni Gününde Devam Ediyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,138
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hyyc46f.

Çember, yeni gününde geri dönüyor!

Yapımcılığını Ans Productıons& Evrensel Fılms’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu, başrolünde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı'nın yer aldığı yapım salı akşamları izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Çember: Gün Doğmadan, TV'de ilk kez salı 20.00'de Kanal D'de!

Mantıklı karar, ben bu haftayla beraber başlar diye düşünmüştüm Baht Oyunu'nun yerine ama bir hafta gecikmeli geliyor. 2-3 bazında oranlar alır gibi.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Kaliteli yapımların değeri hiç bir zaman bilinmedi, o yüzden sonuçlar böyle olursa şaşırtmaz.
emre bişi sorcam şimdi kanald sitesinde çember dizi kısmında değil film kısmında
dizi ise reyting korkusu yaşayalım mı
film ise reyting korkusu yaşamaya gerek yok anlamadım bir türlü
ayrıca dizi ise barış bağcı alpaslanda deniyor kafam karıştı açıkcası
------

Tahmin etmiştim. İzleyemem ama günü idare edecek sonuçlar alır.
sen severdin niye izlemiyorsun canım
------

Mantıklı karar, ben bu haftayla beraber başlar diye düşünmüştüm Baht Oyunu'nun yerine ama bir hafta gecikmeli geliyor. 2-3 bazında oranlar alır gibi.
inşallah masumlar apartmanı ve evlilik hakkında iyi oran alıyor çünkü 3 bile iyi olur salı

Televizyon filmi yerine, direkt televizyon dizisi yapın geçin artık. TV'de ilk kez olarak sürekli geri döneceğine, sürekli yayınlanır, büyük ihtimalle tutmaz ama olsun. :D

emre bişi sorcam şimdi kanald sitesinde çember dizi kısmında değil film kısmında
dizi ise reyting korkusu yaşayalım mı
film ise reyting korkusu yaşamaya gerek yok anlamadım bir türlü
ayrıca dizi ise barış bağcı alpaslanda deniyor kafam karıştı açıkcası
Kanal D'ye pek güvenmemek gerek ama belli de olmaz ne yapacakları. Serinin çekimleri halen daha devam ediyor. Eğer reytingleri düşük gelirse kaldırıp yazın falan yayınlayabilir en kötü.

Set günü vs. ayarlanmıştır Barış Bağcı'nın. O yüzden pek sorun olacağını zannetmem. Dediğim gibi çekimler devam ediyor ve kaç bölüm çekecekleri belli değil.

Kanal D'ye pek güvenmemek gerek ama belli de olmaz ne yapacakları. Serinin çekimleri halen daha devam ediyor. Eğer reytingleri düşük gelirse kaldırıp yazın falan yayınlayabilir en kötü.

Set günü vs. ayarlanmıştır Barış Bağcı'nın. O yüzden pek sorun olacağını zannetmem. Dediğim gibi çekimler devam ediyor ve kaç bölüm çekecekleri belli değil.
iyi de özgürcan neden kabul etmedi o zaman yeni diziyi barış bey gibi yapsaydı keşke

Bölümün konusu:
İstanbul’un en nezih semtlerinden birindeki bir parkta, özel bir kolejde okuyan lise öğrencisi genç bir kızın cesedi bulunur. Zengin bir iş insanı olan Hikmet Denizoğlu’nun tek çocuğu olan Defne’nin ölümü, babası başta olmak üzere, okul arkadaşlarını da derinden sarsar. Vahşice işlenen cinayet tüm şehri korku ve endişeye boğmuştur. Ekibimiz bir yandan cinayet sonrası oluşan kaos ortamını yatıştırmakla uğraşırken, bir yandan da cinayeti çözmeye çalışır. Şimdi tek bir soru vardır; Genç kızı böyle vahşice kim öldürmüştür? Ekibimiz cinayeti çözmeye başladıkça, şaşırtıcı bir sona doğru ilerlerler.

• Beğendim
Reactions: Angelica