'Çember' Yeni Gününde Devam Ediyor! | Kanal D

Bu olay üçümüzün arasında sen niye atlıyorsun? Onun bunun avukatlığını yapmayı kes.
Üslubun ne kadar çirkin acaba farkında mısın ? Bir insana "kes " diyerek emri vaki yapma hakkını kendinde görebiliyorsun. Bir de karşında senden yaşça büyük bir insan var .

Bu düşünce değil hakarettir abla, belli ki canı ona buna laf atıp kaos çıkarmak istemiş ama bir daha da asla ne cevap veririm ne de emellerine alet olurum.

Niye kaos çıkarmak istesin sinirlenip yazmış işte kapatın konuyu
------

Üslubun ne kadar çirkin acaba farkında mısın ? Bir insana "kes " diyerek emri vaki yapma hakkını kendinde görebiliyorsun. Bir de karşında senden yaşça büyük bir insan var .

Fatih tmm uzamasın konu ben alıştım onun tavrına

Tamam lütfen birbirinizin kalbinin kırılacağı yorumlar yapmayın. Baştan sona okudum konuya hakimim. Ama lütfen tartışma olacaksa da yarın tekrar yüz yüze olacağınızı unutmadan karşılık verin. Bir dizi konusu için fazla felsefesine inildi konunun :D

Niye kaos çıkarmak istesin sinirlenip yazmış işte kapatın konuyu
------

Fatih tmm uzamasın konu ben alıştım onun tavrına
Amacını gördük biliyoruz ama gerçekten kendisi için bunları söylememe bile değmez. Ortada hakaret var birbirinizin kalbinin kırılacağı yorumlar yapmayın deniyor, lütfen daha da film için konuya mesaj yazılmayacaksa kimse mesaj yazmasın.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem