Bu olay üçümüzün arasında sen niye atlıyorsun? Onun bunun avukatlığını yapmayı kes.
Bu olay üçümüzün arasında sen niye atlıyorsun? Onun bunun avukatlığını yapmayı kes.
Üslubun ne kadar çirkin acaba farkında mısın ? Bir insana "kes " diyerek emri vaki yapma hakkını kendinde görebiliyorsun. Bir de karşında senden yaşça büyük bir insan var .Bu olay üçümüzün arasında sen niye atlıyorsun? Onun bunun avukatlığını yapmayı kes.
Kendisi niye bu üslup ile davrandığımı çok iyi biliyor.Üslubun ne kadar çirkin acaba farkında mısın ? Bir insana "kes " diyerek emri vaki yapma hakkını kendinde görebiliyorsun. Birde karşında senden yaşça büyük bir insan var .
Bu düşünce değil hakarettir abla, belli ki canı ona buna laf atıp kaos çıkarmak istemiş ama bir daha da asla ne cevap veririm ne de emellerine alet olurum.
Üslubun ne kadar çirkin acaba farkında mısın ? Bir insana "kes " diyerek emri vaki yapma hakkını kendinde görebiliyorsun. Bir de karşında senden yaşça büyük bir insan var .
Amacını gördük biliyoruz ama gerçekten kendisi için bunları söylememe bile değmez. Ortada hakaret var birbirinizin kalbinin kırılacağı yorumlar yapmayın deniyor, lütfen daha da film için konuya mesaj yazılmayacaksa kimse mesaj yazmasın.Niye kaos çıkarmak istesin sinirlenip yazmış işte kapatın konuyu
------
Fatih tmm uzamasın konu ben alıştım onun tavrına
Durduk yere de değil bu tavrım yani kendisini de farkında @CervantesNiye kaos çıkarmak istesin sinirlenip yazmış işte kapatın konuyu
------
Fatih tmm uzamasın konu ben alıştım onun tavrına
Ne olmuş olursa olsun böyle bir üslupla konuşma hakkı vermez sana. Rahatsız olduğun bir durum varsa bunu daha uygun bir dille ifade edebilirsin bence.Durduk yere de değil bu tavrım yani kendisini de farkında @Cervantes
Eğer benim kalbimi kırıcak beni yarı yolda bırakıcak bi konu ve bu hakkı verir.Ne olmuş olursa olsun böyle bir üslupla konuşma hakkı vermez sana. Rahatsız olduğun bir durum varsa bunu daha uygun bir dille ifade edebilirsin bence.
Çok ayrı kafalardayız . O yüzden daha başka bir şey söylemek istemiyorum. İyi forumlar.Eğer benim kalbimi kırıcak beni yarı yolda bırakıcak bi konu ve bu hakkı verir.
Bayaa ayrı kafalardayız. Ben de başka bir şey söylemek istemiyorum.Çok ayrı kafalardayız . O yüzden daha başka bir şey söylemek istemiyorum. İyi forumlar.
Bu olay üçümüzün arasında sen niye atlıyorsun? Onun bunun avukatlığını yapmayı kes
Durduk yere de değil bu tavrım yani kendisini de farkında @Cervantes
Bundan sonra ne yaparsan yap işe yaramaz.Farkındayım ben kendime kızıyorum ya neyse