Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

İlk iki maça da şöyle çıkacaktı. Kanat özelliği olmayan Hakan'ı hapsetti kanata. Gerçi Hakan asıl mevkisinde oynasa da çok fark eder mi bilmiyorum. Arda'da ortada daha verimli oynayan biri.

Emre harika şu ana kadar. Bu çocuk hepsinden daha çok hakediyor formayı.

ah olcay ah ispanya maçında karşı karşıya atsan 1 fark yetecekti :(

bu maçların saati niye aynı ya ispanya maçını izlemeyi çok isterdim izleyemiyorum. turnuvanın bence en büyük favorisi ispanyadır ezip geçeceklermiş gibi bir his var içimde

oynamadılar çekti işte tek hatası diyebiliriz. kanatlarda her zaman hızlı adamlar oynamalıdır yavaş adamdan kanat olmaz
Çek Cumhuriyeti'nin orta sahası fazla da güçlü değil. Peki Mehmet Topal'sız Hırvatistan ve İspanya kaşısına çıkmaya ne diyorsun? Hatırlıyorsan Modric şut çekerken Ozan saçıyla oynuyordu? :)

Aynen ya şu Ersin Düzen den başka adam yokmu Trt maç anlatacak Yalçın Çetin bene çok iyi anlatırdı.

Çek Cumhuriyeti'nin orta sahası fazla da güçlü değil. Peki Mehmet Topal'sız Hırvatistan ve İspanya kaşısına çıkmaya ne diyorsun? Hatırlıyorsan Modric şut çekerken Ozan saçıyla oynuyordu? :)
ozanın saçıyla oynaması 1 saniye bile değil 1 saniyede 5-10 metre koşup modric i mi engelleyecek :) sosyal medya gazına gelmeyin