Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Kadro sadece Mehmet topal ve arda dışında tam istenildiği gibi ardayı ikinci yarı çıkarır o zamana kadar arda çok çalışırsa sorun olmaz. Tek sıkıntı topal umarım hata yapmaz. aslında çekler geriye çekilince topal uzum pas atarak avantaj sağlıyor ama kademeye girmede sıkıntısı var.

Çok basit işte. Kanatlarda kanatları oynatacaksın. Emre Mor yaptı asisti attık, bu kadar basit bu iş.
Hajum bugüne kadar demedik mi kanatlarda hızlı Emre ve Volkan'ı oynat diye. İnat edip ülkeyi yangın yerine çevirmeye ne gerek vardı. Bi de maçtan sonra yanlış yapan babammış gibi herkese fırça çekecek sinyor Terim.

eğer 1 tane daha yerleştirirsek varya süper olur
fatih hocanın hatası kanatlarda arda ve hakan gibi yavaş adamlarla oynamasıydı

Hajum bugüne kadar demedik mi kanatlarda hızlı Emre ve Volkan'ı oynat diye. İnat edip ülkeyi yangın yerine çevirmeye ne gerek vardı. Bi de maçtan sonra yanlış yapan babammış gibi herkese fırça çekecek sinyor Terim.
terim haklı adamlar oynamıyordu arda götünü kaldırmıyor hoca ne yapsın

Topal hata yapamaz umarım dedim ama yine yüksek topta hata yaptı yahuu adam bir tane yüksek topa vuramıyor tamam arkadan topu iyi sokuyor ama gol yedikten sonra ne yapayim

Emre Mor gibi bir adamı oynatmamak, yeni keşfetmek vatana ihanetle eş değerdir. Bu adamın yeri herkesten sağlam olmalı bu saatten sonra. Golün yüzde 80'i Emre'nin.

adamlar oynamıyor hoca ne yapsın arda tribünle restleşiyor hoca mı oynayacak
imparatora laf yok

aga sen maç sonuna kadar kimseyi övme aman :D
Kanatlarda bugüne kadar Hakan ve Arda'yı oynatmadı mı? Bugün Volkan ve Emre'yi oynatıyor bu ne peki? :)

bu maçların saati niye aynı ya ispanya maçını izlemeyi çok isterdim izleyemiyorum. turnuvanın bence en büyük favorisi ispanyadır ezip geçeceklermiş gibi bir his var içimde

Kanatlarda bugüne kadar Hakan ve Arda'yı oynatmadı mı? Bugün Volkan ve Emre'yi oynatıyor bu ne peki? :)
oynamadılar çekti işte tek hatası diyebiliriz. kanatlarda her zaman hızlı adamlar oynamalıdır yavaş adamdan kanat olmaz