Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

italyanları da hiç sevmem ama bakalım yarın belçika ve italyayı ölümüne destekliyoruz
Belçika zaten kaybetmez, kaybederlerse 2.lik gidiyor. İtalya garantilemiş liderliği rahat bir şekilde çıkacaklar. Yalnız rotasyon falan yapabilirler İspanya maçı için. Ben bayağı kuşku duymaya başladım şimdi. Kesin rotasyon yaparlar yarın.

Aha dedim sana Burak'ı Emre'den öne koydu?
@EFE UYSAL

yapma aga emre mor u konuşuyor herkes burak gol attı diye maçın adımı seçmişler emre mor tartışmasız maçın 1 numaralı yıldızıdır.
bak oğuz çetin de diyor benim için tartışmasız 3 maçın yıldızı ozan tufandır. demekki gören görüyor siz hala saç deyin kaş deyin boş konuşun

Ciddi ciddi çıkıcaz gruptan
Baya ballıyız o kadar eleştirdik yine Terimin şansı var

İşine gelenleri nasıl ölesiye beğendiğini ve toz kondurtmadığını da iyi biliriz, konu dışına çıkartma beni?
Yahuu sen futboldan anlamdigin bugün de ortaya çıktı ne işime gelmesi şimdi oguzu dinliyorum üç maçın en iyisi ozan diyor ki ben ilk maç dahil ozanı savunup duruyorum bak bu maçta volkan çıkmalı dedim fenerli ama kötüydü..

Sana kalsa Buragi ikinci yarı çıkaracaktin hala konuşuyorsun)))

Allah hakedenin yanındadır helal olsun Ozan Tufan. adamın tipiyle saçıyla başıyla dalga geçtiler ama onun golüyle seviniyoruz gerçekten Allah yardım ediyor keşke gs ye gelseydi ozan adamın dibi

var aga şimdi sıra onda trt sporu aç

ozan konusunda haklısın aga aynen

Hem asist hem gol attı ilk yarıdan itibaren ovuyorum adamı adam göreveni tam lakiyla yaptı hatta bir ara kale önüne gelip adama basıp top kaptı kendine atılan tüm hava toplarında etkindi yüksek topları ikinci golde olduğu gibi indirdi.. Bir forwet daha ne yapsın anlamadım.. Burak hayatında top indirip top saklamış mi bu maç çok çok iyiydi

Allah hakedenin yanındadır helal olsun Ozan Tufan. adamın tipiyle saçıyla başıyla dalga geçtiler ama onun golüyle seviniyoruz gerçekten Allah yardım ediyor keşke gs ye gelseydi ozan adamın dibi
Fatih Terim'i eleştiriyorlardı Ozan'ı neden oynatıyorsun diye

Senin yaşından fazla benim futbol oynamışlığım ve izlemişliğim var. Hayatta da hiç ukalalıklarım yoktur. Bir şeyi bilmiyorsam bilmiyorum derim. Mesela teknelojiden hiçbir şey anlamam, en ufak bir şeyde bile senden yardım isterim ve sen de sağolasın yardımcı olursun. Şimdi bunları bir kenara koyarsak. En başından beri Karadağ, Slovenya ve İngiltere hazırlık maçları yorum konusu orada duruyor ne diyordum ben?

Kanatlar da Volkan Şen ve Emre Mor gibi hızlı ve asıl mevkisi kanat olan oyuncuların forma giymesi, orta göbekte de Mehmet Topal, yanına hocaya kalmış gibi düşünüyorsa Selçuk, Ozan, Oğuzhan. Önlerinde forvet arkası Hakan veya Arda.

Eee ne oldu bugün maçı nasıl kazandık?