Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

yenildiğimiz takımlarda hırvatistan ve ispanya aga biraz gerçekçi ol adamların kadrosu ortada. tek beklenmeyen şey aşırı berbat oynamamızdı yoksa o takımlara yenilmemiz anormal değil. diğer gruplar gibi izlandalar macaristanlar kuzey irlandalar polonyolar falan yok grupta tek dişimize göre rakip çeklerdi yendik. inan şu çek takımı fransanın grubunda olsa gruptan çok rahat çıkmıştı
Aga bana kızıyorlar ama ben gerçekci bakıyorum doğru zor bir gruptaydık çekleri yendik olmsaı gereken oldu ama şu maçta bile iyi oynamadık ama mücadele iyiydi ilk yarida resmen şansımız sayesinde ayakta kaldık adamlar bintane pozisyon harcadılar asıl skandal olan kısım futbolcuların iki mactaki ruhsuz oyunları prim pazarliklarının ifşa olması ve fatih terim in skandal kadro seçimidir iki maça resmen kanatsız çıkti formayi hak edenlere vermedi bugün bile mehmet topal seçimi yakacaktı bizi kabul etmek lazım çok yanlıs kadrolar cikartti bugun bile arda yi cikartmasi lazim iken emre mor u cikartiyor

Ben kötü oynayan babam da olsa eleştiririm, sen hayatında kimseyi eleştirmeye korktuğun için böyle devam et. :)
Bu laf bana mı)). Kimseyi beğenmiyor diye adım çıktı ramazan olmasa farklı düşüneceğim ama bilemedim))))

İlk maç yan ataklarda orta manyağı yaptılar Caner ve gokhani ele ayırdım diye adım fenerlisine çıkardın)).. Topali kaç maçtır elestiriyorum ardsyi oynattı diye fatih terimi eleştiriyorum daha ne yapayım iyi oynayan buragi ozanı mi elstireyim anlamadım)))

Maçın en iyileri Emre Mor, İsmail Köybaşı ve Volkan Babacan seçtikleri Burak Yılmaz.
@sürgünüm
İkinci yarı Burak iyi oynadı, maçın kilidini açan golü de o attığına göre UEFA tarafından maçın adamı seçilmesi normal. Fakat 10 kişiye sorsak 9'u (beğenmeyen o 1 kişi de @beyazsoy ) maçın adamının Emre Mor olduğunu söyler. :))

Semih'ten herkes iyi sezon geçirdi .Yalçın başakşehirde iyi oynadı diye milli takıma almak zorunda mı ? yada 1 sezon daha iyi oynadı diye Semih'ten daha bir oyuncu mu? O zaman Donk'ta bize gelmesedi siz o zamanda Selçuk'tan iyi oyuncu filan mı diyecektiniz?
Çok iyi oynadı aga izlememişsin konuşuyorsun adam gibi izleseydin görürdün kademelerini kafa vuruşları kritik müdahalerini vs.Semih Gsyda oynuyor tabi iyi olmak zorunda geçen sezon daha iyiydi ama ben Yalçını daha iyi buluyorum.Öyle birşey yok biz oyuna bakıyoruz büyüklüğe küçüklüğe değil.

Aga bana kızıyorlar ama ben gerçekci bakıyorum doğru zor bir gruptaydık çekleri yendik olmsaı gereken oldu ama şu maçta bile iyi oynamadık ama mücadele iyiydi ilk yarida resmen şansımız sayesinde ayakta kaldık adamlar bintane pozisyon harcadılar asıl skandal olan kısım futbolcuların iki mactaki ruhsuz oyunları prim pazarliklarının ifşa olması ve fatih terim in skandal kadro seçimidir iki maça resmen kanatsız çıkti formayi hak edenlere vermedi bugün bile mehmet topal seçimi yakacaktı bizi kabul etmek lazım çok yanlıs kadrolar cikartti bugun bile arda yi cikartmasi lazim iken emre mor u cikartiyor
emre mor sakattı yalnız. kanat tercihleri konusunda bende sana katılıyorum ama yapacak bişey yok sonuç ortada boş lafa gerek yok

İkinci yarı Burak iyi oynadı, maçın kilidini açan golü de o attığına göre UEFA tarafından maçın adamı seçilmesi normal. Fakat 10 kişiye sorsak 9'u (o 1 kişi de @beyazsoy ) maçın adamının Emre Mor olduğunu söyler. :))
Ama o saydıklarım daha iyiydi.Sırf golü attığı için seçildi :D

Çok iyi oynadı aga izlememişsin konuşuyorsun adam gibi izleseydin görürdün kademelerini kafa vuruşları kritik müdahalerini vs.Semih Gsyda oynuyor tabi iyi olmak zorunda geçen sezon daha iyiydi ama ben Yalçını daha iyi buluyorum.Öyle birşey yok biz oyuna bakıyoruz büyüklüğe küçüklüğe değil.
ya arkadaş 3 maç bitmiş hala yalçın diyorsunuz bitti artık eldeki malzeme bu bırakın artık yalçını semihi :D

Bu laf bana mı)). Kimseyi beğenmiyor diye adım çıktı ramazan olmasa farklı düşüneceğim ama bilemedim))))

İlk maç yan ataklarda orta manyağı yaptılar Caner ve gokhani ele ayırdım diye adım fenerlisine çıkardın)).. Topali kaç maçtır elestiriyorum ardsyi oynattı diye fatih terimi eleştiriyorum daha ne yapayım iyi oynayan buragi ozanı mi elstireyim anlamadım)))
İşine gelenleri nasıl ölesiye beğendiğini ve toz kondurtmadığını da iyi biliriz, konu dışına çıkartma beni? :)

Bu Arda resmen sıvamış. Kazandık diye racon kesiyor şu hale bak.

İkinci yarı Burak iyi oynadı, maçın kilidini açan golü de o attığına göre UEFA tarafından maçın adamı seçilmesi normal. Fakat 10 kişiye sorsak 9'u (o 1 kişi de @beyazsoy ) maçın adamının Emre Mor olduğunu söyler. :))
Burak en iyisi sahanın (ilk yarı da iyi olduğunu yazdım) yahuu emre kaç top aldı kaçını iyi kulandı dağlara attığı topu yana pas verip gol olsaydı emre en iyisiydi ama Burak sahanın alcık ara en etkili oyuncusu Burak bir emre iki ozan üç volkan dörtcu sırada

Aga bende demiyorum ki Semih daha iyi sezon geçirdi bende demiyorum ki Yalçın kötü oyuncu diye.Sadece diyorum ki Yalçın bence Semih'ten iyi stoper değil .Her maçın izlemesemde Yalçın'ı tanıyorum ,milli takıma seçilecek bir oyuncu değil.Bence Semih'te milli takıma seçilecek oyuncu değil ama yapacak birşey yok .