Çaykur Rizespor - Beşiktaş | Süper Lig 21-22 Sezonu - 20. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Çaykur Rizespor kazanır.

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Güven oynat abi yine yeter. Teixera dönünce oynatsınlar en azından ayağı sağlam yakalarsa atar o adam. Batshuayi yalnız kalıyor diyordum. Şu maç sonrası bu adamdan bir halt olmayacağını net belli oldu. Daha ne kadar pozisyona girmesi gerek bu adamın. Takıma yazık.

Bu arada Gökhan Gönül o hareket sonrası Umut'u sakatladı. Kırmızı direkt bile verilebilir adam hâlâ deli gibi itiraz ediyor. Bir tepki verdi Montero. Bütün rizeliler adamın üstüne yürüdü. Bir tanesi yüzüne hareket yaptı. Ama kaç sarı kart çıktı. Vidanın gördüğü sarı doğru tıpatıp aynısını Rizeli oyuncu yaptı vermedi daha önce. Net penaltıyı bile vara baktı verdi.
------

Bu arada Rizeli oyuncunun golü öncesi de faul var diyorlar ama görmedim onu
Teşeyra'dan beklentim yok. Sakatlanmadan duramıyor, topu önüne alıp dümdüz koşunca rakip futbolcuların yol vereceğini zannediyor.

Golü atan futbolcu golü atmadan hemen önce Beşiktaşlı bir futbolcuyu ittiriyor. VAR güzellik uykusunda.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Teşeyra'dan beklentim yok. Sakatlanmadan duramıyor, topu önüne alıp dümdüz koşunca rakip futbolcuların yol vereceğini zannediyor.

Golü atan futbolcu golü atmadan hemen önce Beşiktaşlı bir futbolcuyu ittiriyor. VAR güzellik uykusunda.
En azından forvette ayağına geleni atar bitirciliği iyi denemeye değer. Bu maç olmama sebebi covid. Bu sene herkeste fiziki mental eksiklik var sezon başı ile alakalı o 6 ay futbol oynamayınca adam düzelemedi bir türlü. Bir de geriyle bağlantısı kopuk hep kanatlardan gittiğimiz için. Geriden gelip top taşıyacak oyuncu değil bu

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Önder Karaveli iki güzel söz tatlı diliyle kandırdı valla BJK'yi. Hoca lazım BJK'ye bu çok net bir gerçek.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Önder Karaveli iki güzel söz tatlı diliyle kandırdı valla BJK'yi. Hoca lazım BJK'ye bu çok net bir gerçek.
Şu anda dokunulmaz durumda. Şimdi hoca gelirse "Teknik direktör içimizden biri olsun ühühühühü"cü taraftar yönetimi istifaya zorlar, bela olur, kafa şişirir.

Şu maç geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı takım. Hocayı ben de çok yeterli bulmuyorum orası ayrı ama idare edici bir yapısı var yönetimin net olması lazım bu konuda ya getirecek ya devam edecek net cevap vermiyor ki bence geçiciydi ama hoca almayınca iki maç kazanınca takım galibiyeti unutunca taraftar sahiplendi. Türkiye'de düzgün adam gezerseniz olunca da yine bundan vurursunuz. Adamın genel kişiliği bu göz boyamak için yapmıyor

Şu maç geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı takım. Hocayı ben de çok yeterli bulmuyorum orası ayrı ama idare edici bir yapısı var yönetimin net olması lazım bu konuda ya getirecek ya devam edecek net cevap vermiyor ki bence geçiciydi ama hoca almayınca iki maç kazanınca takım galibiyeti unutunca taraftar sahiplendi. Türkiye'de düzgün adam gezerseniz olunca da yine bundan vurursunuz. Adamın genel kişiliği bu göz boyamak için yapmıyor
En iyi oyununu oynadı çünkü rakip çok zayıf bir takım. Fenerbahçe de en iyi oyununu Rizespor'a karşı oynamıştı.