Doğru düzgün komedi dizisi değil ki onlar iyi aile babası iyi gider benceHekimoğlu cumartesi yükselmeme ihtimali yok. Bence İyi Aile Babası için cumartesi de iyi bir seçenek değil cumartesi full komedi aile dizisi oldu. Gerçi iki tanesi gidiyor.
Doğru düzgün komedi dizisi değil ki onlar iyi aile babası iyi gider benceHekimoğlu cumartesi yükselmeme ihtimali yok. Bence İyi Aile Babası için cumartesi de iyi bir seçenek değil cumartesi full komedi aile dizisi oldu. Gerçi iki tanesi gidiyor.
Valla 2,3 haftaya 2 leri görürse zaten reytingleri düşen hangi diziyi final yapsam diye kolluyor kanalSen Çal Kapımı bir şekilde yeni yılı çıkarır.
Cumartesi Hekimoğlu çok daha farklı bir iş olur. Kanal diğer dizileri için koymayabilir ama ben bu konuda çok emin konuşuyorum. Cumartesi Hekimoğlu rahatlıkla kendini kurtarırEğer gün değişikliği yapacaksa Yeni Hayat bence de daha mantıklı. En azından Cumartesi günü o türde bir dizi yok. İlgi görmesi muhtemel.
Eğer, Hekimoğlu bu haftada yükselmezse gün değişikliğine gerek yok. Direk bitirsinler.
Denenmeden bilemeyiz ama ben gün değiştirirse iyi gideceğini düşünmüyorum. Ha, iyi giderse de karşısına yeni güçlü bir işin gelmesine kadar gider.Cumartesi Hekimoğlu çok daha farklı bir iş olur. Kanal diğer dizileri için koymayabilir ama ben bu konuda çok emin konuşuyorum. Cumartesi Hekimoğlu rahatlıkla kendini kurtarır
Hekimoğlu, Hercai gibi 2-3 sezonluk işlerin gün değiştirme ihtimali çok çok düşük. Menajerimi Ara yeni dizi (ve komedi) olduğu için şansı yaver gitti ama iyi kötü kendi gününü kurtaran işlere dokunulmaz. Zaten Hercai Total'de 4'e çıktı Hekimoğlu da AB'de 4+ alırsa (ki bence olası) işi kolaylaşır.Aklıma nedense takıldı hercai cumartesi denerler mi acaba? Pek ihtimal vermiyorum ama nedense aklıma geldi
2 3 sezon olması gün değişikliği ile ne alakası var ?Hekimoğlu, Hercai gibi 2-3 sezonluk işlerin gün değiştirme ihtimali çok çok düşük. Menajerimi Ara yeni dizi (ve komedi) olduğu için şansı yaver gitti ama iyi kötü kendi gününü kurtaran işlere dokunulmaz. Zaten Hercai Total'de 4'e çıktı Hekimoğlu da AB'de 4+ alırsa (ki bence olası) işi kolaylaşır.
Biri 20 küsür diğeri 40 küsür bölüm aynı gün yayınlandığı için izleyici alıştı ve gün değiştirirlerse sonuç daha kötü olur. Hekimoğlu'nun senaryosu hareketlense yine yükselir sorun günde değil bence.2 3 sezon olması gün değişikliği ile ne alakası var ?
Şimdi demek istediğini anladım. Ama düzelmezse ki umarım düzelir ya bitecek ya gün değişikliği dediğin gibi ab 4 üstü Total 3 olması lazım sezonu idare etmesi için.Biri 20 küsür diğeri 40 küsür bölüm aynı gün yayınlandığı için izleyici alıştı ve gün değiştirirlerse sonuç daha kötü olabilir. Hekimoğlu'nun senaryosu hareketlense yine yükselir sorun günde değil bence.
Neyse ki tek mekanda ve küçük kadro arasında geçtiği için maliyeti düşük. Ayrıca geçen sezon kanalın zor zamanlarında yüksek reyting aldığı için destek çıkılır. Ama dizinin de bir tık toparlanması lazım tabii.Şimdi demek istediğini anladım. Ama düzelmezse ki umarım düzelir ya bitecek ya gün değişikliği dediğin gibi ab 4 üstü Total 3 olması lazım sezonu idare etmesi için.
Bence de kendini kurtarır kurtaramasa bile salıdan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.Cumartesi Hekimoğlu çok daha farklı bir iş olur. Kanal diğer dizileri için koymayabilir ama ben bu konuda çok emin konuşuyorum. Cumartesi Hekimoğlu rahatlıkla kendini kurtarır
Gelsin Cumartesi'ye orada hızlıca dağılırEğer gün değişikliği yapacaksa Yeni Hayat bence de daha mantıklı. En azından Cumartesi günü o türde bir dizi yok. İlgi görmesi muhtemel.
Eğer, Hekimoğlu bu haftada yükselmezse gün değişikliğine gerek yok. Direk bitirsinler.
Akın için Hercai, Alp için Zümrüdünka final yapmasın.Tahminlerimden bu da final kararı aldı. Sıradaki tahminim Zümrüdüanka-Hercai ikilisi
Tabiki ben karsıydım ezgi ve furkanaBaşından Furkan ile Nilay partner olsaydı, her şey farklı olabilirdi.
BencedeAkın için Hercai, Alp için Zümrüdünka final yapmasın.
SanmamTahminlerimden bu da final kararı aldı. Sıradaki tahminim Zümrüdüanka-Hercai ikilisi
Başından beri herkes bunu diyor ama hiç kimse dinlemiyor. Ezgi ile Yiğit, Nilay ile Furkan partner olması gerekliyordu.Diziyi Kaçak Gelinler'e çevirmişler ama olmamış. Başrol uyumsuzluğu vr sanki. Nilay ile Yiğit'ten partner mi olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?