'Çatı Katı Aşk' Final Yapıyor! | Kanal D

Hekimoğlu cumartesi yükselmeme ihtimali yok. Bence İyi Aile Babası için cumartesi de iyi bir seçenek değil cumartesi full komedi aile dizisi oldu. Gerçi iki tanesi gidiyor.
Doğru düzgün komedi dizisi değil ki onlar iyi aile babası iyi gider bence

Eğer gün değişikliği yapacaksa Yeni Hayat bence de daha mantıklı. En azından Cumartesi günü o türde bir dizi yok. İlgi görmesi muhtemel.

Eğer, Hekimoğlu bu haftada yükselmezse gün değişikliğine gerek yok. Direk bitirsinler.
Cumartesi Hekimoğlu çok daha farklı bir iş olur. Kanal diğer dizileri için koymayabilir ama ben bu konuda çok emin konuşuyorum. Cumartesi Hekimoğlu rahatlıkla kendini kurtarır

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Cumartesi Hekimoğlu çok daha farklı bir iş olur. Kanal diğer dizileri için koymayabilir ama ben bu konuda çok emin konuşuyorum. Cumartesi Hekimoğlu rahatlıkla kendini kurtarır
Denenmeden bilemeyiz ama ben gün değiştirirse iyi gideceğini düşünmüyorum. Ha, iyi giderse de karşısına yeni güçlü bir işin gelmesine kadar gider.

Aklıma nedense takıldı hercai cumartesi denerler mi acaba? Pek ihtimal vermiyorum ama nedense aklıma geldi

• Güldürdün
Aklıma nedense takıldı hercai cumartesi denerler mi acaba? Pek ihtimal vermiyorum ama nedense aklıma geldi
Hekimoğlu, Hercai gibi 2-3 sezonluk işlerin gün değiştirme ihtimali çok çok düşük. Menajerimi Ara yeni dizi (ve komedi) olduğu için şansı yaver gitti ama iyi kötü kendi gününü kurtaran işlere dokunulmaz. Zaten Hercai Total'de 4'e çıktı Hekimoğlu da AB'de 4+ alırsa (ki bence olası) işi kolaylaşır.

Hekimoğlu, Hercai gibi 2-3 sezonluk işlerin gün değiştirme ihtimali çok çok düşük. Menajerimi Ara yeni dizi (ve komedi) olduğu için şansı yaver gitti ama iyi kötü kendi gününü kurtaran işlere dokunulmaz. Zaten Hercai Total'de 4'e çıktı Hekimoğlu da AB'de 4+ alırsa (ki bence olası) işi kolaylaşır.
2 3 sezon olması gün değişikliği ile ne alakası var ? (b)

2 3 sezon olması gün değişikliği ile ne alakası var ? (b)
Biri 20 küsür diğeri 40 küsür bölüm aynı gün yayınlandığı için izleyici alıştı ve gün değiştirirlerse sonuç daha kötü olur. Hekimoğlu'nun senaryosu hareketlense yine yükselir sorun günde değil bence.

Biri 20 küsür diğeri 40 küsür bölüm aynı gün yayınlandığı için izleyici alıştı ve gün değiştirirlerse sonuç daha kötü olabilir. Hekimoğlu'nun senaryosu hareketlense yine yükselir sorun günde değil bence.
Şimdi demek istediğini anladım. Ama düzelmezse ki umarım düzelir ya bitecek ya gün değişikliği dediğin gibi ab 4 üstü Total 3 olması lazım sezonu idare etmesi için.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Şimdi demek istediğini anladım. Ama düzelmezse ki umarım düzelir ya bitecek ya gün değişikliği dediğin gibi ab 4 üstü Total 3 olması lazım sezonu idare etmesi için.
Neyse ki tek mekanda ve küçük kadro arasında geçtiği için maliyeti düşük. Ayrıca geçen sezon kanalın zor zamanlarında yüksek reyting aldığı için destek çıkılır. Ama dizinin de bir tık toparlanması lazım tabii.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bence de kendini kurtarır kurtaramasa bile salıdan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
Eğer gün değişikliği yapacaksa Yeni Hayat bence de daha mantıklı. En azından Cumartesi günü o türde bir dizi yok. İlgi görmesi muhtemel.

Eğer, Hekimoğlu bu haftada yükselmezse gün değişikliğine gerek yok. Direk bitirsinler.
Gelsin Cumartesi'ye orada hızlıca dağılır :A

Bugün reytinglere bakınca da neden bitmedi daha diye bir şaşırmıştım akşam final haberini öğrendim. :A

• Harika
Diziyi Kaçak Gelinler'e çevirmişler ama olmamış. Başrol uyumsuzluğu vr sanki. Nilay ile Yiğit'ten partner mi olurmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam