'Çatı Katı Aşk' Final Yapıyor! | Kanal D

Ahahahahahah. :F Güzel olabilecek bir işi yapımcı kadın yine hamleleriyle mahvetti.

Ezgi çıkıp, Selin gelince yükselecek sandılar ama düştü. İnşallah uğurlu gelirsin dediği Selin bile kurtaramadı diziyi. Selin’e de üzüldüm. Bu yaşananlardan dolayı düştüğü durum üzücü. Keşke kanal ve Banu 13.bölümde diziyi bitirseydi. Ne Ezgi’ye haksızlık olurdu ne de Selin böyle 3 bölümlüğüne girmiş olurdu. Bu dizinin yükselemeyeceği belliydi.
Selin Şekerci, başrol olarak oynasaydı kurtarılabilir miydi?

Ekc-Ex7WAAIjKFj

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Çatı Katı Aşk' final yapıyor!

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, başrollerini; Furkan Andıç, Selin Şekerci, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı dizi 16. bölümde ekranlara veda ediyor.

'Çatı Katı Aşk' final bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim :A

Tamam, bugüne koymasınlar. Ama hafta içi de iyi gitmez ki o dizi. Ama gram kalitesi olmayan iş hafta içi AB de iyi gitmişti o ayrı.

Gün değişikliği olursa da Yeni Hayat geçmeli bugüne. Hekimoğlu değil bence.
Bence çok güzel hareketleri alsın başka güne pazara koysun 2 diziden birini

Bence Yeni Hayat ın cumartesiye gelmesi daha mantıklı. Salı günü MA gün değiştirdiği icin onun kitlesinden Hekimoğlu'na geçiş olur zaten

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bence Yeni Hayat ın cumartesiye gelmesi daha mantıklı. Salı günü MA gün değiştirdiği icin onun kitlesinden Hekimoğlu'na geçiş olur zaten
Eğer gün değişikliği yapacaksa Yeni Hayat bence de daha mantıklı. En azından Cumartesi günü o türde bir dizi yok. İlgi görmesi muhtemel.

Eğer, Hekimoğlu bu haftada yükselmezse gün değişikliğine gerek yok. Direk bitirsinler.

Sen çal kapımı nın da final haberini yakın zamanda duyma dileği ile :A