Kiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 65960
Kiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
alperen duymaz & melisa aslı pamukGözüm görmüyor teyzem kim bunlar
alperen duymaz & melisa aslı pamuk
Bizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarınaKiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
Bizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarına ?A@Forumdash
Siz ikinizi bu fotonun ortasına atmalıBizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarına@Forumdash
Onu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına amaSiz ikinizi bu fotonun ortasına atmalı
Onu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına ama
Onun bünyesine normal adam ağır gelir o kürdanlı zibidilerine dönsünSiz ikinizi bu fotonun ortasına atmalı
Senin bunyenle onunki aynıOnun bünyesine normal adam ağır gelir o kürdanlı zibidilerine dönsün
Sana mahsun düşüyor sevişirken külodunu yırtar senin de yildiza yaptığı gibiOnu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına ama
Senin bunyenle onunki aynı
Okadar aynı değil şunun paylaştıklarına baksana
Okadar aynı değil şunun paylaştıklarına baksana
Serhat bu kızı yolar
Hislerime tercüman olmuş yelloz
Hislerime tercüman olmuş yelloz
Allahtan hakim olamıyorlar serhat ve gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?