O kadar zevksiz dimi haklısın
Hadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı13. Bölüm 1. Fragman:
13. Bölüm 2. Fragman:
Nihayet Cansız gözükmüş fragmanda, manyak bir karakter olacağı sondaki bakışından anlaşılıyor.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Daha karizmatik biri olsaydı keşkeHadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı ?A@Forumdash @MEnes @MasacRE @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz
Veli yine ayrı kalacak tabi gönlümde orası ayrı ?A
Necip gibi hakkının verir rolun merak etmeDaha karizmatik biri olsaydı keşke
Berbt olacak deseneNecip gibi hakkının verir rolun merak etme ?A
Sen beğendiysen sorun yokHadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı ?A@Forumdash @MEnes @MasacRE @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz
Veli yine ayrı kalacak tabi gönlümde orası ayrı ?A
Sende seversin Deli Yürekten ama Pusudan gıcık kapmıs olabilirsinSen beğendiysen sorun yok
Deli Yürek fanı değildim ben çok izlemezdimSende seversin Deli Yürekten ama Pusudan gıcık kapmıs olabilirsin ?A
Kadir İnanır tarzında biri olsun isterdim bendeİzlemedim demedim bee fanı değildimDiyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filanAma senaryo olarak pek takip etmedim
??
İzlemedim demedim bee fanı değildimDiyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filanAma senaryo olarak pek takip etmedim
Kiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicemKadir diye diye ölecen sende
Hemen bana atıyorsunKiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?