fahriye coşuyor dizide
fahriye coşuyor dizide
fahriye coşuyor dizide
Özledim bea.1. Bölüm sonunda Feride'nin gülüşü.
dizi cumartesi günü OSn de yayına başlicekmişaraplar artık fahriyoşu @destere ye bırakmazlar
@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı
yanlız bu OSN nin prime time bizim kanallara fark atıyor 21-22 kösem 22-23 karagül 23-24 çalıkuşu maşallahkaliteden anlıyorlarsa farhriyeme gereken değeri vereceklerdir
malkoç yumurtası diziyi bozsada fahriyenin hatrına izlenir![]()
dizi cumartesi günü OSn de yayına başlicekmişaraplar artık fahriyoşu @destere ye bırakmazlar
@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı
aaa ben foruma geldiğim ilk zamanlar @destere izliyordu ayol sadece bu diziyi yayından kalkacak diye korkuyordu üzülüyordum onun adına hahahkaliteden anlıyorlarsa farhriyeme gereken değeri vereceklerdir
malkoç yumurtası diziyi bozsada fahriyenin hatrına izlenir![]()
aaa ben foruma geldiğim ilk zamanlar @destere izliyordu ayol sadece bu diziyi yayından kalkacak diye korkuyordu üzülüyordum onun adına hahah![]()
ayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahahizliyordum ama malkoç tek başına dizinin içine ettti fahriyeme bile katlanamadım senin malkoç yumurtası yüzünden![]()
sürekli memelere odaklanmanın bedeli bu işte beyin firar etmiş @destere @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanatiayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahah![]()
Yuh Çiğdem.ayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahah![]()