fahriye coşuyor dizide
Özledim bea.1. Bölüm sonunda Feride'nin gülüşü.
dizi cumartesi günü OSn de yayına başlicekmiş araplar artık fahriyoşu @destere ye bırakmazlar @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı
yanlız bu OSN nin prime time bizim kanallara fark atıyor 21-22 kösem 22-23 karagül 23-24 çalıkuşu maşallah @denizz19kaliteden anlıyorlarsa farhriyeme gereken değeri vereceklerdir
malkoç yumurtası diziyi bozsada fahriyenin hatrına izlenir
dizi cumartesi günü OSn de yayına başlicekmiş araplar artık fahriyoşu @destere ye bırakmazlar @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı
aaa ben foruma geldiğim ilk zamanlar @destere izliyordu ayol sadece bu diziyi yayından kalkacak diye korkuyordu üzülüyordum onun adına hahahkaliteden anlıyorlarsa farhriyeme gereken değeri vereceklerdir
malkoç yumurtası diziyi bozsada fahriyenin hatrına izlenir
aaa ben foruma geldiğim ilk zamanlar @destere izliyordu ayol sadece bu diziyi yayından kalkacak diye korkuyordu üzülüyordum onun adına hahah
ayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahahizliyordum ama malkoç tek başına dizinin içine ettti fahriyeme bile katlanamadım senin malkoç yumurtası yüzünden
sürekli memelere odaklanmanın bedeli bu işte beyin firar etmiş @destere @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanatiayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahah
Yuh Çiğdem. Yakında sen bizide karıştırırsın.ayy ben bundan 2 yıl önce burakı pek tanımıyordum çalıkuşunda oynayan adamla muhteşem yüzyıldakı malkaçoğlu başka oyuncular sanıyordum ikisinin burak olduğunun farkında değildim @xemrexxx söyleyince anlamıştım hahahah