Çığlık Sezon Finali

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

Wes Craven 'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm 12.bölüm 13.bölüm ve 14.bölüm 15.bölüm ve 16.bölüm'ünü okumak için tıklayınız!!!​

Okuyan, Emek veren herkese SONSUZ teşekkürler ...

HİKAYENİN GENEL ÖZETİ (16 Bölüm'ün özeti)
Ceyda boğaziçi üniversitesinde okuyan genç ve alımlı kızdır,kendisinin başına beklenmedik olaylar gelir her bölüm arkadaşlarından birileri ya öldürürlür yada çirkin işkencelere maruz bırakılarak bu görüntüler Ceyda'ya gönderilir. daha sonra Ceyda;Alper,Çiğdem,Harun,Selim vs bir sürü kişiyle tanışır ve her birinin başına inanılmaz olaylar gelir.. Bu birazdan okuyacağınız bölüm 2.sezon finali dizi daha önce 2 bölüm olarak yazıldı ve sallamasyonlarla uzatıldı, bu bölüm FİNAL bölümüde olabilir dizi için....
17.BÖLÜM YENİ BÖLÜM!! (Sezon Finali )
Sahne -1
Çatıdan sahneye düşen Enis'in cesedi herkesde şok etkisi yaratmıştır,herkes etrafa kaçışmaya başlar​
Katil bu sefer planlı ve iz bırakmadan ilerlemeye çalışır , Alper ve sevgilisi Nisa bir odaya kapıtırlar kendilerini, fakat odanın kapısı girdikleri sırada birkez tıklanır kapıya yaslanarak -kimsin? diyen Alper ,kapıya bıçağın saplandığını görünce korkarak geri çekilir ve kapının arkasına beraberce koltuğu dayarlar.

Sahne-2
Çiğdem devamlı konuşarak Emre'yi bezdirmeye çalışsada başarılı olamaz ve eline aldığı sert bir bantla çiğdem'in ağzını ve ellerine bantlayan Emre, eline aldığı telefon ile Katil'i arar.Epey bir süre konuştukdan sonra kapatır Çiğdem,emre'nin kim ile konuştuğunu ve ne konuştuğunu duyunca paniğe kapılarak bağırmaya çalışır fakat başarısız olur.​
Sahne-3
Selim önce etrafa bakınır,herkes koşuşturma içerisindedir,zamanını kolladığı anda koşar adımlarla bir odaya girdi,içeride biraz gezindiğinde masanın altında katil'in maskesini bulur,ve içinden demekki katil halen aramızda diyerek odanın kapısını kilitler ve düşüncelere dalar.

Sahne-4
Nisa çok korkarak Alper'e sarılır ,Alper ise onu rahatlatacak şeyler söyler ve kapı tekrardan tıngırdar o sırada kapıya Erhan gelmiştir ve açın yalvarırım tarzında dil dökmektedir, Alper ,Nisa ile göz göze gelir ve kapıyı açmaktan vazgeçer o sırada katil'in gelip bıçağı Erhan'ın sırtına saplamasıyla, onun bağırışı duyulur,Alper ise içinden bir pislik daha temizlendi dercesine Nisa'ya bakar...​
Sahne-5
Ali Ozan amir'in ekibinden Öykü, cesedin tanınmaması sonucu yapılan testleri gizliden gizliye değiştirir ve tüm ekip amir'in öldüğüne kanaat getir..Yiğit ise bu haberden sonra çok büyük üzüntü duymaktadır.

Sahne-6
Kaçırılmış olan Çiğdem kurtulmak adına çırpınmaktaydı. Emre tekrar telefonunu çıkardı ve Selim'i arayıp birazdan göndereceği adrese gelmezse Çiğdem'in öleceğini ve ölüm anını telefonuna göndereceğini söyledi,Bunun üzerine Selim kutlamaların yapıldığı yerdeki odadan zorlada olsa çıkmayı baaşrdı ve etrafta kimsenin olmadığı bir anda arabasına atladı...​
Sahne-7
Nisa ve Alper dışarıya çıkarlar ve hızlıca bulunduklarr ortamdan kaçmaya çalışırlar, fakat arabada hızla ilerlerken geride Can'ı unuttuklarını düşünürler, Nisa, Alper'e dönerek geri dönmeyelim o başının çaresine bakmıştır desede Alper geri dönmede kararlıdır.

Sahne-8
Selim bir yandan arabayı sürerken diğer tarafdan da Çiğdem'i nasıl kurtarabileceğini düşünmekteydi... Vakti çok az kalmıştı son 3 dakikası var yada yoktu, telefonuna bir mesaj geldi, elleri titreyerek telefona bakarken karşısından gelen tır ile çarpımıştır...

Sahne-9
Can depoya saklanmış ve saklandığı yerler ise farelerle doludur,farelerden korksada ölmememiş olmanın sevincini yaşamaktadır ,fakat birden kapıdan sertçe bir ses gelir ve Can kapıya baktığında,kapının altında bir kağıt parçası görür, Eline alır göz gözderdiğinde ,kağıtta Sonsuza dek içeride kalacaksın, seni asla kimse çıkaramayacak, bilseydin katil'in kim olduğunu oldukça şaşırırdın...notunu görür ve büyük bir şoka uğrar...​
Sahne-10
Alper ve Nisa heryerde gizliden gizliye can'ı ararlar fakat bulamazlar, En sonunda pes edip dönmek ve burdan kurtulmak isterler, Arabalarına atlarlar biraz ilerledikten sonra telefona bir video gelir görüntüler Çiğdem'e aittir. Nisa şok olmuştur, hemen kaçalım buralardan ,uzaklara gidleim der ve Alper de arabayı dururup geriye dönerler dış hatlara iki bilet alıp yurt dışına Fransa'ya gitmeye karar verirler...

Sahne-11
Uçaktan inen ikili rahatlamışlardır fakat Katil onların peşini bırakmamıştır, Alper ve Nisa bir otel'e yerleşirler ,gece yarısı kapıları çalar ve gelen seste oda servisi,duyulur Kapıyı açtıklarında karşısında olan maskeli katil(Harun) bıçağıyla içeriye dalar ve kanlar havada uçuşmaktadır...

Emek verip okuyan herkese sonsuz teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------SON--------------------------------------------------

Oyuncular ; Can = @kvp-medya ,Çiğdem @Çiğdem ,Alper @cookies ,Harun = @Harunnn60 ,Selim = @destere ,Enis= @gözlemci , Yiğit = @yiğit ,Erhan = @MelankoliK,Ali Ozan = @pompy ,İpek ? Ceyda ? Öykü ?

@Yiğitt @Harunnn60 @Nisa @Çiğdem- @cookies @kvp-medya @destere @sürgünüm @Ice_Cool_23 @MelankoliK @aserat54 @beyazsoy
@eros @RüzgarGülü @Mr.At @-potterhead-

Son düzenleme:
Eline sağlık.

Okumadım daha önce ama ben yine yazı düzenin için yorum atmak istedim.

Sahneleri kısa tutman, yazı düzenin ve resimle pekiştirmeni çok sevdim, daha öncede öyle zaten.

Eline emeğine sağlık.

Teşekkürler dostum da bir okusaydın
iyi olurdu hani ))

Etiket geldimi bilmiyorum ?

@gözlemci bu sefer olmuş bence 😉😉😉
ayy öldüm ölücem derken 3.sezonada kaldık yanı

@Harunnn60 da çok olmaya basladı 3.sezonda icabına bakmamız lazım artık bence

Harika olmuş abi, ellerine sağlık.

Çok güzel olmuş
@gözlemci
Bence yazın devam ettir çünkü hatırlıyorum o zman daha yoğun ilgi vardı
ayrıca karakterim çok popüler