Çığlık Dizisinde Katil Kim?

Sizde Katilin Aşağıdaki Kişilerden Biri Olduğunu Düşünüyorsanız Oyunuzu Kullanınız!!

• Ceyda

Oy: 0 0.0%
  • Cenk (6.Bölümde öldü güya)

• Enver (EnveR)

• Murat (8.Bölümde öldü güya)

• Damla (3.Bölümde Öldü güya)

• İrem veya Ahmet

• Emre (2.Bölümde öldü güya)

• Harun (Harunn60)

• Çiğdem (Çiğdem-)

• Alper (Cookies)

• Can (kvp-medya)

• Gözde (4.Bölümde öldü güya)

• Enis (Gözlemci)

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
ölenleri çıkarsaydın listeden daha iyi olurdu bence cnm 🙂🙂 ayrıca @xemrexxx onuda ekleseydin ankete sezon finalinde geliyor sonucta ayrıca ali ozan amir nerde :F

ölenleri çıkarsaydın listeden daha iyi olurdu bence cnm 🙂🙂 ayrıca @xemrexxx onuda ekleseydin ankete sezon finalinde geliyor sonucta ayrıca ali ozan amir nerde :F
Ankete sığmadı ölenler derken güya diyede ekledim bide :D belki katiller onlardan biri :A Ali Ozan ve emre' yide yoruma atalım bi zahmet anket gibi sayacam 😉
burak yani maskeli fedai @gözlemci
öyle diyorsan öyledir 😉 ama diziyi baştan sona güzelce okumayan herkes kaybedecek :D

Nickinden dolayı bende @Maskeli Fedai diyorum :D
Öyle olsun bakalım :D

Katil Çiğdem değil arkadaşlar 5.bölümden bir sahne:
Maskeli katil dolaba yaklaştığı sırada Çiğdem'in çığlıkları giderek artmıştır,

Selim,Enis,Can zaten değil

İrem,Alper,Murat,Cenk,Ali Ozan değil

Bence Emre @gözlemci (b)

hahahah katille kaçd efa karşı karşıya geldim benn hatta beni bıçakladı ayoll ansıl katil olucam :F
Senin işin belli olmaz :A
Katil Çiğdem değil arkadaşlar 5.bölümden bir sahne:
Maskeli katil dolaba yaklaştığı sırada Çiğdem'in çığlıkları giderek artmıştır,

Selim,Enis,Can zaten değil

İrem,Alper,Murat,Cenk,Ali Ozan değil

Bence Emre @gözlemci (b)
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz :A

Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya

Senin işin belli olmaz :A

neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz :A

Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya
@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil :F

@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil :F
peki Emre'nin ankette olmaması ile ilgili ne düşünüyorsun Ali ozan zaten olmaz ben pas geçirtiyim onu çünkü amir ama Emre oalbileceği halde nedne ankette yok :D