Ankete sığmadı ölenler derken güya diyede ekledim bide belki katiller onlardan biri Ali Ozan ve emre' yide yoruma atalım bi zahmet anket gibi sayacam 😉ölenleri çıkarsaydın listeden daha iyi olurdu bence cnm 🙂🙂 ayrıca @xemrexxx onuda ekleseydin ankete sezon finalinde geliyor sonucta ayrıca ali ozan amir nerde
öyle diyorsan öyledir 😉 ama diziyi baştan sona güzelce okumayan herkes kaybedecekburak yani maskeli fedai @gözlemci
Öyle olsun bakalımNickinden dolayı bende @Maskeli Fedai diyorum
Aslında daha açık ip ucu vereyim o zaman sadece ilk 3-5 bölümde kimin katil olduğu oratada gibigözlemci bize bir ipucu veriyor galiba ilk bölümlere baksın herkes
Senin işin belli olmazhahahah katille kaçd efa karşı karşıya geldim benn hatta beni bıçakladı ayoll ansıl katil olucam
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksinizKatil Çiğdem değil arkadaşlar 5.bölümden bir sahne:
Maskeli katil dolaba yaklaştığı sırada Çiğdem'in çığlıkları giderek artmıştır,
Selim,Enis,Can zaten değil
İrem,Alper,Murat,Cenk,Ali Ozan değil
Bence Emre @gözlemci
bölümlere göz attımSenin işin belli olmaz
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz
dizidekiSenin işin belli olmaz
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz
Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya
Bakalım anketi akşam sonuçlandırıcambölümlere göz attım
@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katilSenin işin belli olmaz
Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya
akşam öğrenicez mi yani katilin kim olduğunuBakalım anketi akşam sonuçlandırıcam
peki Emre'nin ankette olmaması ile ilgili ne düşünüyorsun Ali ozan zaten olmaz ben pas geçirtiyim onu çünkü amir ama Emre oalbileceği halde nedne ankette yok@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil
bence xemrex değildir diğer emre'dir@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil
Sonuçlar Yarın Akşam yanlış olduakşam öğrenicez mi yani katilin kim olduğunu