Ankete sığmadı ölenler derken güya diyede ekledim bideölenleri çıkarsaydın listeden daha iyi olurdu bence cnm 🙂🙂 ayrıca @xemrexxx onuda ekleseydin ankete sezon finalinde geliyor sonucta ayrıca ali ozan amir nerde![]()
öyle diyorsan öyledir 😉 ama diziyi baştan sona güzelce okumayan herkes kaybedecekburak yani maskeli fedai @gözlemci
Öyle olsun bakalımNickinden dolayı bende @Maskeli Fedai diyorum![]()
Aslında daha açık ip ucu vereyim o zaman sadece ilk 3-5 bölümde kimin katil olduğu oratada gibigözlemci bize bir ipucu veriyor galiba ilk bölümlere baksın herkes![]()
Senin işin belli olmazhahahah katille kaçd efa karşı karşıya geldim benn hatta beni bıçakladı ayoll ansıl katil olucam![]()
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksinizKatil Çiğdem değil arkadaşlar 5.bölümden bir sahne:
Maskeli katil dolaba yaklaştığı sırada Çiğdem'in çığlıkları giderek artmıştır,
Selim,Enis,Can zaten değil
İrem,Alper,Murat,Cenk,Ali Ozan değil
Bence Emre @gözlemci![]()
bölümlere göz attımSenin işin belli olmaz
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz![]()
dizidekiSenin işin belli olmaz
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz
Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya
Bakalım anketi akşam sonuçlandırıcambölümlere göz attım![]()
@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katilSenin işin belli olmaz
neye göre gidiyorsun peki öyle bir tuzağa düşüceksiniz ki hiç biriniz bilemiyeceksiniz
Hangi Emre giricek olan mı dizideki mi ? @kvp-medya
akşam öğrenicez mi yani katilin kim olduğunuBakalım anketi akşam sonuçlandırıcam![]()
peki Emre'nin ankette olmaması ile ilgili ne düşünüyorsun Ali ozan zaten olmaz ben pas geçirtiyim onu çünkü amir ama Emre oalbileceği halde nedne ankette yok@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil![]()
bence xemrex değildir diğer emre'dir@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil![]()
Sonuçlar Yarın Akşam yanlış olduakşam öğrenicez mi yani katilin kim olduğunu![]()