@Çiğdem- güle güle sana @gözlemcidestere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
aaa @destere ve @kvp-medya ortak çalısıyor olabilirler ikisi birden katilse 😱😱😱
@Çiğdem- güle güle sana @gözlemcidestere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
aaa @destere ve @kvp-medya ortak çalısıyor olabilirler ikisi birden katilse 😱😱😱
Ahahah işte buna gülünür yalnız kimin gideceği belli değil fakat harun bir tık yakkaştı katile ve öldüreceği kişiye
sen bir oyunlar çeviriyorsun ama 😱Ahahah işte buna gülünür yalnız kimin gideceği belli değil fakat harun bir tık yakkaştı katile ve öldüreceği kişiye
Harbimi 😱😱 kim pekiisen bir oyunlar çeviriyorsun ama 😱
ben az çok kimin katil olduğunu anladım ,
neden söyleyeyim , ben söylersem katili değiştirirsin senHarbimi 😱😱 kim pekii
Bence Cani kitleyelim bi yere yalnizca yemek ve su verelim.Bakalim katil o zaman ortaya cikacakmi ? @kvp-medya @gözlemcibunu anlamanın yolu varr bence gelecek bölüm can kapı önünde beklesin eve almıyalım onu bakalım evin içinde katil dolaşabilicekmi
Hmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorumneden söyleyeyim , ben söylersem katili değiştirirsin sen
mesajlarından anlaşılıyor , herşey çok açık 😎
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂Bence Cani kitleyelim bi yere yalnizca yemek ve su verelim.Bakalim katil o zaman ortaya cikacakmi ? @kvp-medya @gözlemci
Deneyelim.Bekliyorum 😉Hmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorum
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂
boşverHmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorum
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂
Değişebilir gene sen katille akraba olursun hiç sorun etme 😉@gözlemci hani katil kiz olacakti bende onun akrabasiyla evlencektim??
Sende katille sevgili olcaktin.Birbirimizin kayincolari olacaktik
Peki o zaman1 temmuzda ben yazınca aklımda bu vardı de bakalım doğrumuymuşboşver
Oluyum o zaman.Katilin kim oldugunuda ben ortaya cikartiyim.O benim sevgilimi Melegimi elimden aldi bende onun katilligini elinden alacagim !!!Değişebilir gene sen katille akraba olursun hiç sorun etme 😉
Peki o zaman1 temmuzda ben yazınca aklımda bu vardı de bakalım doğrumuymuş
Bakıcaz artık bu cumartesiden itibaren ipler kopacakOluyum o zaman.Katilin kim oldugunuda ben ortaya cikartiyim.O benim sevgilimi Melegimi elimden aldi bende onun katilligini elinden alacagim !!!