@Çiğdem- güle güle sanadestere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
aaa @destere ve @kvp-medya ortak çalısıyor olabilirler ikisi birden katilse 😱😱😱
@Çiğdem- güle güle sanadestere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
aaa @destere ve @kvp-medya ortak çalısıyor olabilirler ikisi birden katilse 😱😱😱
Ahahah işte buna gülünür
sen bir oyunlar çeviriyorsun ama 😱Ahahah işte buna gülünüryalnız kimin gideceği belli değil fakat harun bir tık yakkaştı katile ve öldüreceği kişiye
![]()
Harbimi 😱😱 kim pekiisen bir oyunlar çeviriyorsun ama 😱
ben az çok kimin katil olduğunu anladım ,
neden söyleyeyim , ben söylersem katili değiştirirsin senHarbimi 😱😱 kim pekii
Bence Cani kitleyelim bi yere yalnizca yemek ve su verelim.Bakalim katil o zaman ortaya cikacakmi ? @kvp-medya @gözlemcibunu anlamanın yolu varr bence gelecek bölüm can kapı önünde beklesin eve almıyalım onu bakalım evin içinde katil dolaşabilicekmi![]()
Hmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorumneden söyleyeyim , ben söylersem katili değiştirirsin sen
mesajlarından anlaşılıyor , herşey çok açık 😎
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂Bence Cani kitleyelim bi yere yalnizca yemek ve su verelim.Bakalim katil o zaman ortaya cikacakmi ? @kvp-medya @gözlemci
Deneyelim.Bekliyorum 😉Hmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorum
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂
boşverHmm çok zekisin en azından özelden yaz ben sana hayır veya evet diyim çünkü değiştirmicem söz sadece gerçekten emin olup olmadığını merak ediyorum
Tamam deneyelim cumartesi günü 🙂
Değişebilir gene sen katille akraba olursun hiç sorun etme 😉@gözlemci hani katil kiz olacakti bende onun akrabasiyla evlencektim??
Sende katille sevgili olcaktin.Birbirimizin kayincolari olacaktik
Peki o zaman1 temmuzda ben yazınca aklımda bu vardı de bakalım doğrumuymuşboşver![]()
Oluyum o zaman.Katilin kim oldugunuda ben ortaya cikartiyim.O benim sevgilimi Melegimi elimden aldi bende onun katilligini elinden alacagim !!!Değişebilir gene sen katille akraba olursun hiç sorun etme 😉
Peki o zaman1 temmuzda ben yazınca aklımda bu vardı de bakalım doğrumuymuş![]()
Bakıcaz artık bu cumartesiden itibaren ipler kopacakOluyum o zaman.Katilin kim oldugunuda ben ortaya cikartiyim.O benim sevgilimi Melegimi elimden aldi bende onun katilligini elinden alacagim !!!