bu sahne bir efsanedir muhteşemdirhahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın sizaklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
bu sahne bir efsanedir muhteşemdirhahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın sizaklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
Eyvallah sağolasın sayende 😛cennette parseli kaptın ayarlarsın tabi))
Valla aklıma gelmedi dğeil haa bir baktım send e paylaşmışsın cuk diye oturdu @destere oraya kim bilir nasıl sızdıhahahaha vlla biliyordum ben desterenin senaristleri kandırdığını demekki cennetten tapu falan diye kandırıyormus açık gözede bakın sizaklıma bu sahne geldi vlla yoksa budamı destere hahah
Benden bir sürü sey cıkar.Düşünmen yeterlı pampaBirdahaki dizimde seni üst role çıkarıcam haberin olaBakalım sendende bişyiler çıkıyormu
niye sen onun ikizi olasın o senin ikizin olsun
İkiside aynı sey lo.BEN o kadar egosu yüksek biri değilimniye sen onun ikizi olasın o senin ikizin olsun
Benim egomda yerine göre hareketlenirİkiside aynı sey lo.BEN o kadar egosu yüksek biri değilim
başrol önemli değil dolabın içine kimseyi sokmada çiğdem haricindeBenim egomda yerine göre hareketlenirherneyse evet aynı şeylerben seni @desterenin kuzeni yapcam ama başrol senin 😉
@cookies aman allah korusun ne evliliği hemde bunla aaaa 😱😱😱
haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor
hahaha öldürüceksin sen birgün beni pitbull demekhaksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor)
ayyy dövüyonmu seviyonmu belli değilhahaha öldürüceksin sen birgün beni pitbull demek
kalın kafalı falansın ama bazen centilmen oluyorsun yanı iltifatların için sağ ol
Vayy @Çiğdem- Turkiyeden kacmalisin.Bu cocuk sana gercekten abayi yakmis.Her an her yerden karsina cikabilir...haksızda değil ama senin adrianalimavari güzelliğine ek olarak benim brad pitbullvari yakışıklılığım eklenince konu tavan yapıyor)
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele var
Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldın
Eee dolaba sokma onu yapma bunu yapma aaa sende hep bi senaryoya müdahele varnasıl başrolsün kaprisler kime
Sen başrolsun halen ince detay olan kuzenliğe takıldınvarsın o snein kuzenin olsunneysee sen başrolsün yakında söylemem süprüzü kaçar
@destere atsana bi fotonu merak ettim seni heaa kişilik olarak tanıyoz birde resmen tanıyak@Çiğdem-
Vayy @Çiğdem- Turkiyeden kacmalisin.Bu cocuk sana gercekten abayi yakmis.Her an her yerden karsina cikabilir...
@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahahaayyy dövüyonmu seviyonmu belli değil
Sorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor@gözlemci sen hala senarist olduğunumu sanıyorsun ayol destere çoktan aldı bu diziyi kaç haftadır destere yönetiyor senaryoyu ahahabu arada destereyi merak edenler
uzun boylu sarışın 0 beden hahaha
hahaha kıvancta 0 beden sayılır ama ince yapılıya onu demek istedim belkiSorma gitsin senaryoyu bedenen ben ruhen o yazıyor
uzun boy var oooo sarışınmışda yalnız 0 bedne olması olmadı şimditam dicektim Kıvan tatlıtuğ ama olmadı bak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?