Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
tabiki yani anlaşılmayacak bişey yok, katil yaklaşınca dolaba, punduna getirip seni tekmeyle dışarı atan @Çiğdem- di. siz birbirinize düşmeyesiniz diye @gözlemci olan biten herşeyi anlatmıyor
gözlemcinin senaryosundan bahsediyor yanii senaryodan ibaret dedikleri onuda gözlemci yazıyor sonuca 🙂🙂

romayı bile yakarım aba neyki yüz bin aba feda olsun
)

evet evet senaryoyu diyoruz
yoksa ikimiz bir dolabın güller açan dalıyız şarkısını gerçek hayatta söyleyecek halimiz yok
)
@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşıma

@Çiğdem- benim yazdigim hikayede yani bir vampirin hikayesinde de olacak @destere 😉 vr sana asik birini canlandiracak

@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacam
tek başına dolap çok kuru kaçtı olmaz öyle

mesela şöyle isimler olsun

çemberimde gül dolap
kara dolap güzel kız
dolapta bir huri var
dolabıma peri kaçtı
)

@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşıma
@Çiğdem- benim yazdigim hikayede yani bir vampirin hikayesinde de olacak @destere 😉 vr sana asik birini canlandiracak
@Çiğdem- yaşadım ben sen derdine yan benden kaçış yok

hahaha vlla size para yediriyor galiba bu çocuk var bu işte birşey senaristlerin hepsini kandırmış

@destere uzgunum.Hikayeye gore @Çiğdem- Cenkle sevgiliydi taki lara gelene kadar.... Yani bu konuya gore cigdem kotu vampir oluyor

@destere Cenk is a Vampire but you are a human.So If Cenk want to kill you, he will it. But you dont....