Başlatma kimliğinden o video buraya gelecek arkadaş!!!aa atamam , kimliğim ifşa olur
Başlatma kimliğinden o video buraya gelecek arkadaş!!!aa atamam , kimliğim ifşa olur
sen aydının kuşu bile olamazsın gülperiayol sen zaten kuşum aydınsın
yatak derken çekyat falandır hanı kardeş kardeş oturuyoruz falan sen ne sandınhahah ohaaaa okadarda değil gitt kendi yatağında yat
olmayan şey olmaya niye çalışayımsen aydının kuşu bile olamazsın gülperi)
bir emre eksiktisen aydının kuşu bile olamazsın gülperi)
Yaw buradaki bazı yorumlara sesli gülüyorum harbiden feci oluyorumsen aydının kuşu bile olamazsın gülperi)
yatak derken çekyat falandır hanı kardeş kardeş oturuyoruz falan sen ne sandın
Sensiz olurmu diyordukbişi mi dedin
canım arkadaşım sana birşey dermiyim , sen meryemin emanetisinbişi mi dedin
kızlı erkekli konuşuyorduk, ortaya karışık bi cins eksiktiYaw buradaki bazı yorumlara sesli gülüyorum harbiden feci oluyorum
heaa çekyatdır sen o çekyata oturacak sağlam bir popo bulabilirsen seni yazdım senaryoya
Sensiz olurmu diyorduksende geldin okeyin 4.sü tamamlandı
benim beynim değilde elim yoruluyor
hahah yok bende öyle düşünüyordum vlla ne sanıcam cnm olur tabi öylesen aydının kuşu bile olamazsın gülperi)
yatak derken çekyat falandır hanı kardeş kardeş oturuyoruz falan sen ne sandın
hahahah beynim yoruluyor sanırım yanı şuan beyin kanaması geçiriyorum gibi haha
yanyana otururuz tabi muhabbet ilerler havaalrda sıcak sonra üstümüzü çıkarırız yanyanahahah yok bende öyle düşünüyordum vlla ne sanıcam cnm olur tabi öyle
Hiç sorma asıl sesli şimdi güldüm evden tepkiler geliyor bakkkızlı erkekli konuşuyorduk, ortaya karışık bi cins eksiktişimdi emrede geldi eksik tamamlandı)
hahahah elim uyuşuyor ciddden benimde bilek kısmındanbenim beynim değilde elim yoruluyorona çözüm bulmamız lazım :f yaww ben bu kadar konuşmuyordum kendi halimde sessiz skain pinti pısırık birşeydim hanginiz açtı ulan beni!!! @Çiğdem- @Harunnn60 @destere
ayoolll hemen doktora githahahah elim uyuşuyor ciddden benimde bilek kısmından
hahahahah @gözlemci braz yaratılıcılık öğren desteredenyanyana otururuz tabi muhabbet ilerler havaalrda sıcak sonra üstümüzü çıkarırız yanyanasonra korkudan birbirimize daha bir yaklaşırız)
senarist bişey katmıyorki olaya sonuna kadar benmi gidicem şimdi)
Bendede var aynı şikayet pofffhahahah elim uyuşuyor ciddden benimde bilek kısmından
yazın yayınlayacğaım dedim sende uçtun acelenden yazın +18 lisi gelecke dedim yaaBu diziyi sen bu haliyle yaz sonra ben de biraz ekleyeyim diziyi erotikleştirelim. Buna uygun birçok sahne var.
Mesela beraber tuvalete gidiyorlar. Orada ne kadar kalıyorlar, ne yapıyorlar gibi sahnelerin eksik bence
Senin ayolll demen beni bendne alıyor alice harikalar diyarındaya götürüyorayoolll hemen doktora git
daha ramazan gelmeden aceleden bir bölüm onlardan çeksek yaBendede var aynı şikayet pofff
yazın yayınlayacğaım dedim sende uçtun acelenden yazın +18 lisi gelecke dedim yaa
şimdiden olmaz daha ramazanı çıkmadık
Senin ayolll demen beni bendne alıyor alice harikalar diyarındaya götürüyor
Yok artık kimsnein etlisine sütlüsüne karışmıyacağımhahahahah @gözlemci braz yaratılıcılık öğren destereden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?